Virtual ο Ημιμαραθώνιος του Βερολίνου τον Απρίλιο

“From Berlin to the World – You are not alone”

Share

Τελικά θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος του Βερολίνου τον Απρίλιο, όπως χαρακτηριστικά συμβαίνει κάθε άνοιξη. Το ότι αυτός ο αγώνας θα είναι τελικά ψηφιακός ίσως και να είναι τελικά η καλύτερη λύση για τους δρομείς από όλον τον κόσμο που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτόν και δεν μπορούν λόγω των συνθηκών.

Μετά την περσινή του ακύρωση η 40η έκδοση του Generali Berlin Half Marathon είχε προγραμματιστεί για τις 11 Απριλίου 2021. Οι ιδιαίτερες, όμως, συνθήκες και η έξαρση της πανδημίας δεν επιτρέπουν να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας εκείνη την ημερομηνία, με τη διοργάνωση να τον μεταφέρει για τις 22 Αυγούστου του 2021.

Η ημερομηνία 11 Απριλίου βέβαια δεν θα μείνει χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον καθώς αποφάσισαν τη διεξαγωγή της Virtual έκδοσης του αγώνα, ώστε να δώσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δρομείς από όλον τον κόσμο και να δυναμώσουν το πνεύμα της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας.

Άλλωστε το μοτο του αγώνα είναι: “From Berlin to the World – You are not alone” και οι διοργανωτές θα φροντίσουν να μην νιώσει κανείς μόνος δρομικά εκείνες τις ημέρες της άνοιξης.

Ο virtual αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 και θα τελειώσει στις 11 Απριλίου, και θα περιλαμβάνει εκτός από την απόσταση του Ημιμαραθώνιου και αγώνα 10χλμ. ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν δρομείς όλων των επιπέδων.

Η συμμετοχή στον αγώνα θα έχει κόστος 7€ με τους κατοίκους της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να λαμβάνουν το ειδικό πακέτο με το αναμνηστικό μετάλλιο και πολλές εκπλήξεις, σε περιορισμένο, όμως αριθμό. Ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό σκοπό με μέρος των χρημάτων να δίνεται για την ενίσχυση του The Human Safety Net.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο