Η Μαρία Πολύζουν στο Virtual ΑΜΑ

Ένας αγώνας αφιερωμένος στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με το καρκίνο του μαστού και στα παιδιά του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”

Share

Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου θα τρέξει ξανά Μαραθώνιο αφιερώνοντας τον αγώνα της στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με το καρκίνο του μαστού και στα παιδιά του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media ότι ανήμερα των γενεθλίων της, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, θα στηθεί στην εκκίνηση  του  Virtual αγώνα  των 42.195 μέτρων. 

“Αυτή η φλόγα δεν θα σβήσει ποτέ! ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕN!!!”,  έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνοντας ότι ο φετινός αγώνας έχει έντονο συμβολικό χαρακτήρα μετά τη νίκη της στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια! 

“Ένας προσωπικός αγώνας, , αφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού, με το μήνυμα ότι ‘ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ’ και για τα παιδιά μας στο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”. Γιατί η μεγάλη γιορτή βρίσκεται μέσα μας! Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του θα τρέξουμε αυτή την απόσταση!”, τονίζει στην ανάρτησή της. 

Η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Αυθεντικής Διαδρομής και Μαραθωνίου Δρόμου ενόψει του αγώνα της στις 10 Νοεμβρίου στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας έχει ανεβάσει στροφές καθημερινά στην προπόνησή της και περιμένει πως και πως να έρθει αυτή η ημέρα να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο