4×4 ο Θεοδωρακάκος στο Salomon 4 trails!

Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε το Salomon 4 trails

Share

Με 4 νίκες στα ισάριθμα ετάπ του αγώνα ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος έγινε ο βασιλιάς των Άλπεων κερδίζοντας τον ξακουστό αγώνα Salomon 4 trails. Ο Έλληνας πρωταθλητής με αυτόν τον τρόπο κέρδισε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα εκτός συνόρων και απέδειξε και πάλι ότι ανήκει δικαιωματικά στους κορυφαίους του κόσμου! 

Το μενού είχε 4 διαδρομές σε 4 διαδοχικές μέρες διασχίζοντας συνολικά όλες τις κορυφογραμμές των Άλπεων. 

Στο τελευταίο και ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι ο Δημήτρης αναδείχθηκε και πάλι νικητής σε χρόνο 4:57:02 κερδίζοντας πανηγυρικά την πρώτη θέση. Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τη συνολική απόσταση του αγώνα που αθροιζόταν σε 152,1 χλμ. και 9.376 μ. υψομετρικής διαφοράς σε 15:32.44, 20 λεπτά πιο γρήγορα από τον Ισπανό Ίκερ Καρέρα που ακολούθησε. Τρίτος ήταν ο Μίρκο Μπέρνερ από τη Γερμανία σε 5:12:42.

Στις γυναίκες, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αυστριακή Τίνα Φις με συνολικό χρόνο 5:55:48 με τη Ισπανίδα Νούρια Πίκας και τη Ρωσίδα Ζάνα Βοκούεβα να κλείνουν την πρώτη τριάδα.

Στον αγώνα συμμετείχαν και δύο ακόμα Έλληνες δρομείς, ο Γιάννης Σαλβάνος και ο Βασίλης Κουτσούρης από την Κέρκυα που τερμάτισαν αντίστοιχα στη 209η θέση σε 9:17:18 και στη 210η σε 9:17:19. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ η Μαρινάκου στα 5χλμ.
Εξαιρετική επίδοση στον Adizero: Road to Records
Δεκάδες Έλληνες στον Μαραθώνιου του Βελιγραδίου
Όλοι οι χρόνοι σε όλα τα αγωνίσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο