Filiatra Run 2019

21-09-2019: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγώνες δρόμου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας

Share

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου με την επωνυμία “3ος Αγώνας Δρόμου Φιλιατρών” με διοργανωτή τον Αθλητικό Όμιο Φιλιατρών.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών διοργανώνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 (απόγευμα) τον 3ο Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών “Filiatra Run 2019”, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει Αγώνες Δρόμου 21 χλμ, 9,8 χλμ, 5,2 χλμ και 1 χλμ (για παιδιά).

Οι μοναδικές σε φυσική ομορφιά διαδρομές δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου (και μέσα στο δάσος) και η φιλόξενη διάθεση της τοπικής κοινωνίας και των διοργανωτών, θα κάνουν το “Filiatra Run 2019” μια ακόμη μοναδική εμπειρία για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το “Filiatra Run 2019” θα δημοσιευτούν σύντομα.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι:  
https://sites.google.com/view/filiatrarun  

Δείτε το επίσημο βίντεο του περσινού 2ου “Filiatra Run”:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1463:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Θυρεάτις Αγών
11-10-2015: Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού με τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής θα πραγματοποιήσουν αγώνα 11,5 χλμ. στην παραλία του Άστρους.
5ος Δρόμος του Κερασιού στην Άρνισσα Έδεσσας
26-4-2015: Ο ΣΕΒΑΣ Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας, τοπικούς πολιτιστικούς φορείς και υπό την αιγίδα του Δ. Έδεσσας διοργανώνουν τον 5ο Δρόμο Κερασιού στην Άρνισσα (Βεγορίτιδα).
The North Face Zagori Mountain Running
24/26-7-2015: To τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο