Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2019

3-3-2019: Αγώνες στο Ναύπλιο

Share

Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2019».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες 5 & 2,5 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000, Αργολικός Γ.Σ.), την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με την υποστήριξη Επιμελητηρίου Αργολίδας, της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αργολίδας, του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ, του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και την προκήρυξη της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα: https://www.nafpliomarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Λαϊκός Αγώνας - Τρέχουμε στην Ηλιούπολη «Σωκράτης Γκιόλιας»
30-10-2016: Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 24 Σεπτεμβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
9ος Ανδάνειος Δρόμος 17 χλμ.
26-8-2017: Αγώνας 17 χλμ. από την Αρκαδική Πύλη στο Διαβολίτσι
Θεοδωρακάκος και Δημάκη νικητές στην Πάρνηθα.
Με νικητή τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στους άντρες και την Ντενίζ Δημάκη του Γ.Α.Σ. Ιλισού στις γυναίκες πραγματοποιηθηκε στην Πάρνηθα το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου. Η κυκλική διαδρομή ικανοποίησε τους δρομείς που είχαν σχετική εμπειρία ενώ οι πιο άπειροι δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η διοργάνωση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ήταν άψογη και τα επόμενα χρόνια αναμένεται όλο και περισσότεροι δρομείς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο βουνό.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο