12o AlpamayoPRO Trail Race

7-10-2018: Το κατάστημα AlpamayoPRO διοργανώνει αγώνες 25 & 7 χλμ. στην Πάρνηθα.

Share

Tην Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 12° AlpamayoPRO TrailRace που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το ομώνυμο κατάστημα. 

Aναλυτικά θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες:

TrailRace 25K Original
Η κλασική διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν 25χλμ με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Κατσιμίδι.
Ο αγώνας αυτός αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του πρωταθλήματος Skyrunner Greece Series.

TrailRace 25K Relay
Ο αγώνας Σκυταλοδρομίας Ομάδων κινείται επάνω στην κλασική διαδρομή του αγώνα που είναι σχεδόν 25χλμ με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι.

TrailRace 7K Entry
Η διαδρομή Trailrace Entry 7Κ παρ’ ότι σχετικά σύντομη διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Είναι γρήγορη, τεχνική, με θεαματικές αλλαγές υψομετρικών και απαιτεί στρατηγική μιας και στα 2/3 της κινείται σε στενά μονοπάτια χωρίς πολλά περιθώρια για προσπεράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.trailrace.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ στον Υμηττό από τον Θεοδωρακάκο
Μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, ο ήλιος και η άπνοια που επικρατούσε επέτρεψε σε εκατοντάδες φίλους του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν τη συμμετοχή στον 12ο Δρόμο Βουνού στον Υμηττό. Νικητής του αγώνα για 3η συνεχή χρονιά με νέο ρεκόρ διαδρομής 1:15.19, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που αγωνίζεται πλέον με την ομάδα της Salomon. Στις γυναίκες επικράτησε η Βίκυ Καρπούζα επίσης της Salomon. Δείτε βίντεο και όλα τα αποτελέσματα.
Family strollers Run 2023
Στις 10 Σεπτεμβρίου ο φετινός αγώνας
Nafplio Marathon 2015
15-3-2015: O Μαραθώνιος του Ναυπλίου επιστρέφει με πλούσιο πρόγραμμα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο