12o AlpamayoPRO Trail Race

7-10-2018: Το κατάστημα AlpamayoPRO διοργανώνει αγώνες 25 & 7 χλμ. στην Πάρνηθα.

Share

Tην Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 12° AlpamayoPRO TrailRace που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το ομώνυμο κατάστημα. 

Aναλυτικά θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες:

TrailRace 25K Original
Η κλασική διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν 25χλμ με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Κατσιμίδι.
Ο αγώνας αυτός αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του πρωταθλήματος Skyrunner Greece Series.

TrailRace 25K Relay
Ο αγώνας Σκυταλοδρομίας Ομάδων κινείται επάνω στην κλασική διαδρομή του αγώνα που είναι σχεδόν 25χλμ με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι.

TrailRace 7K Entry
Η διαδρομή Trailrace Entry 7Κ παρ’ ότι σχετικά σύντομη διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Είναι γρήγορη, τεχνική, με θεαματικές αλλαγές υψομετρικών και απαιτεί στρατηγική μιας και στα 2/3 της κινείται σε στενά μονοπάτια χωρίς πολλά περιθώρια για προσπεράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.trailrace.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος  Λιβαδειάς
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ρεκόρ συμμετοχών στον Αγ. Κοσμά.
19-10-2007: Το κέφι, η καλή διάθεση και η εξαιρετική οργάνωση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου αγώνα 14 χλμ. που διοργάνωσε για 22η φορά ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά και ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην δωρεά οργάνων για μεταμόσχευση.
Alonissos Challenge 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο