6ος Ορειβατικός Αγώνας Δρόμου & 2ος Αγώνας Χαμηλού Υψομέτρου Ελασσόνας

5-8-2018: Αγώνες 16 & 7 χλμ. στην Ελασσόνα

Share

Την Κυριακή 5 Αυγούστου θα διεξαχθούν στην Ελασσόνα αγώνες 16 & 7 χλμ.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλυβίων Ελασσόνας ”Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ” διοργανώνει τον 6ο ορειβατικό αγώνα δρόμου 16 χιλιομέτρων στη διαδρομή ”ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” στις πλαγιες του Ολύμπου.

Επίσης διοργανώνεται αγώνας δρόμου 7 χιλιομέτρων σε χαμηλότερο υψόμετρο στην διαδρομή ”ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ”.
Η εκκίνηση και των δύο αγώνων θα γίνει από την πλατεία των Καλυβίων στις 07:30πμ & 8:30πμ αντίστοιχα.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι μια ώρα νωρίτερα στον χώρο εκκίνησης για την εγγραφή τους και να παραλάβουν νούμερο και μπλουζάκι!

Για δηλώσεις συμμετοχής & οδηγίες επικοινωνήστε στα τηλ: 6974-040927 & 6993-955585 κ.Θανάσης Γκόλτσιος καθώς και στο email [email protected] 
facebook:ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην κορυφή και πάλι ο Κίλιαν
Με τον μαραθώνιο αγώνα στην περιοχή Ζέγκαμα στην Ισπανία συνεχίστηκε η σειρά των αγώνων Skyrunning World Series. Μεγάλος θριαμβευτής ο Κίλιαν Ζορνέτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης τερματίζοντας άνετα πρώτος επιβεβαιώνοντας με εμφατικό τρόπο ότι παραμένει ο βασιλιάς των βουνών. Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 20η θέση.
2ος Μαραθώνιος Ορεινού Τρεξίματος Υψάριο Μονοπάτι
31-5-2015: Η περιβαλλοντική κίνηση Θάσου και η οργανωτική επιτροπή του ΜΤΒ THASSOS διοργανώνουν τον 2ον ΟΡΕΙΝΟ ΜΑΡΑΘΏΝΙΟ ΘΑΣΟΥ 44 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαίου 2015 στον Ποτό της Θάσου.
Ξεπέρασαν τις 1500 οι συμμετοχές!
Στις 27 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά διοργανώνουν τον 29ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά που αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Δ.Υ.A. Ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1500, δημιουργώντας νέο ρεκόρ ενώ το ενδιαφέρον των δρομέων κορυφώνεται. Δηλώστε τώρα συμμετοχή!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο