Δρόμος Θυσίας “Αγγελής Γοβιός” 2017

22-4-2017: Για μια ακόμα χρονιά θα διοργανωθεί στα Ψαχνά Ευβοίας ο αγώνας δρόμου Θυσίας “Αγγελής Γοβιός”.

Share

Ακόμα μια χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών σε συνεργασία με τον Δημο Διρφύων – Μεσσαπιών σας προσκαλεί στον Δρόμος Θυσίας “Αγγελής Γοβιός” ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου 2017. ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00.
Η διαδρομή είναι περίπου 14 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει ασφάλτινο και χωμάτινο δρόμο. Όλη η διαδρομή είναι στο ύψος της θάλασσας δηλαδή σχεδόν οριζόντια και δεν εμφανίζει δυσκολίες.
Για δεύτερη φορά γίνεται ο αγώνας δρόμου μήκους 5000 μέτρων.
Η διαδρομή για τους περιπατητές είναι 6 χλμ. και για τα παιδιά 1000μ.

Αφετηρία και τερματισμός όπως κάθε χρόνο η κεντρική πλατεία των Ψαχνών.

 Θα δοθούν μετάλλια τερματισμού και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και θα βραβευθούν ξεχωριστά οι τρεις πρώτοι αθλητές και τρεις πρώτες αθλήτριες με κύπελλα.

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: Μιλτιάδης Μπαράκος στο τηλέφωνο 6972610008.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Δρόμος Θυσίας Κακολύρι 1944
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τελευταία νέα από το Χορτιάτη
Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα. Δείτε τις λεπτομέρειες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο