6ος Δρόμος Σέιχ Σου

7-5-2017: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης πιστός στο ραντεβού του με τους δρομείς στο Σέιχ Σου.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαΐου τον 6ο Δρόμο Σέϊχ Σου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 16,5 χιλιομέτρων και Λαϊκό Δρόμο 4,5 χιλιομέτρων, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ., του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου www.sdyth.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοδική πορεία
Με σκοπό να αποδοθεί φόρος τιμής στους 120 Γιαννιτσιώτες που έχασαν τη ζωή τους στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής διοργανώνεται ο αναβαθμισμένος «Δρόμος Θυσίας 2009».
6ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς
30-9-2018: Ημιμαραθώνιος, αγώνες 10 & 5 χλμ. στη Λιβαδειάς
Στις πλαγιές του Χορτιάτη
Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 θα διεξαχθεί στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης αγώνας ορεινού τρεξίματος 20 χλμ. με την ονομασία “Χορτιάτης Trail Run”. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 από την κατασκήνωση των Προσκόπων στον Χορτιάτη όπου θα γίνουν και οι τερματισμοί.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο