4ος Λαϊκός Αγώνας – Τρέχουμε στην Ηλιούπολη «Σωκράτης Γκιόλιας»

30-10-2016: Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 24 Σεπτεμβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Share

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του μαχόμενου ηλιουπολίτη δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Φέτος ο αγώνας θα είναι 5.000μ. και 10.000μ. με παράλληλο δρόμο 1.000μ. για παιδιά έως 14 ετών. Η τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου θα μας βρει για άλλη μία φορά στην πλατεία Φλέμινγκ έτοιμους για την εκκίνηση στις 11:00 για τα 5 & 10km και στις 11:30 για το 1km. Ελάτε να τρέξετε και φέτος μαζί μας τιμώντας τον Σωκράτη. Ο λαϊκός δρόμος «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη, Σωκράτης Γκιόλιας» έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των δρομέων ως ένα αξιόλογο αγωνιστικό ραντεβού, και συνεχίσει να αποτελεί κίνητρο και ευκαιρία για ένα ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας να γνωρίσει την χαρά του τρεξίματος και του αθλητισμού!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τηξν επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο http://trexoume-stin-ilioupoli.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών
11-5-2014: Για 5η συνεχή χρονιά θα διεξαχθούν και φέτος την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 οι δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών με την ονομασία Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι και Τσούρχλειος Δρόμος.
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Λ έως και N
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Ρεκόρ συμμετοχών στο Μονοπάτι Παρνασσού
Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το φετινό Μονοπάτι Παρνασσού δείχνοντας την άνοδο των ορεινών αγώνων στη χώρα μας. Σταύρος Στεφανής και Βίκυ Κολοβού οι νικητές. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο