6ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου

16-10-2016: Ο Σύνδεσμος Λαογραγικού-Ιστορικού Μουσείου Ακραίφνιου ανακοινώνει τον 6ο Πτώιο Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο Ακραίφνιο – Βοιωτίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Share

Ο Σύνδεσμος Λαογραγικού-Ιστορικού Μουσείου Ακραίφνιου ανακοινώνει τον 6ο Πτώιο Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο Ακραίφνιο – Βοιωτίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Διαδρομές
– 26 χλμ. τρέξιμο
– 10 χλμ. τρέξιμο
– 10 χλμ. περπάτημα
– 2 χλμ. παίδων άνω των 9
– 500 μ. παίδων (4-8 ετών)

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα laografiko-akraifnio.blogspot.com και στο email: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη επίδοση από την Κεφαλά με 33.11.77 στα 10.000 μ. - Πρώτος με δυνατό φίνις στην τελική ευθεία ο Μαγγίνας
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια των 3.000 μ. στιπλ Τίνα Κεφαλά της Α.Ε.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο στάδιο της Ν. Ιωνίας. Η Κεφαλά έτρεξε τις 25 στροφές σε 33.11.77 καταρίπτοντας το ρεκόρ σταδίου.
The Authentic Marathon Swim
2.500 χρόνια μετά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης
Tecnica City Trail Patras 2015
29-3-2015: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων προκηρύσσουν το 1ο αγώνα Tecnica City Trail Patras 15 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο