Το καλοκαίρι τρέχουμε και κολυμπάμε στο Αγκίστρι

11-6-2016: Ο Δήμος Αγκιστρίου, το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου με την ευγενική συμπαράσταση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αίγινας & του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α. – Υ προκηρύσσουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία: Το καλοκαίρι τρέχουμε και κολυμπάμε στο Αγκίστρι.

Share

Ο Δήμος Αγκιστρίου, το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου με την ευγενική συμπαράσταση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αίγινας & του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α. – Υ προκηρύσσουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία:

«Το καλοκαίρι τρέχουμε και κολυμπάμε στο Αγκίστρι»

Ημερομηνία διεξαγωγής:
Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 (οι αγώνες δρόμου), Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 (ο κολυμβητικός αγώνας)

Τόπος Διεξαγωγής: Αγκίστρι (Αργοσαρωνικός)*

Ώρα διεξαγωγής: 19.30

Κατηγορίες αγώνων:

– Αγώνας 13,5 χλμ. ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, που διανύει ολόκληρο το νησί του Αγκιστρίου και τερματίζει στο ίδιο σημείο (Σκάλα)

– Αγώνας 5χλμ. Σκάλα – Μεγαλοχώρι – Σκάλα

– Δυναμικό βάδισμα 13,5χλμ. που διεξάγεται επί της διαδρομής του μεγάλου αγώνα του Γύρου του Αγκιστρίου

– Κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης 1.500 περίπου μέτρων Σκάλα – Μεγαλοχώρι

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook

Για να δείτε την προκήρυξη του αγώνα πατήστε εδώ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
Γκούνκο και Καλοφύρης πρώτοι στον Ορεινό Μαραθώνιο Ζαγορίου
Ο Αλέξης Γκούνκο και ο Νίκος Καλοφύρης τερμάτισαν μαζί στην πρώτη θέση του 1ου Ορεινού Μαραθωνίου Ζαγορίου με χρόνο 4:44.18 και 4:44.20 αντίστοιχα. Οι δύο δρομείς έτρεξαν βήμα βήμα την καταπληκτική διαδρομή απόστασης 43 χλμ. Στις γυναίκες επικράτησε η Ιρένα Μαλιμπόρσκα με 5:43.02. Στον μεγάλο αγώνα ξεκίνησαν 154 δρομείς ενώ στον μικρό των 10 χλμ. 120. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο