2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας

14-6-2015: O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.

Share

O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης (http://enosi.vavdos.gr/gr)  και ο σύλλογος για την προστασία της Φύσης και της παράδοσης του Βάβδου, ΒΙΓΛΑ (http://vavdos-vigla.blogspot.gr/), προκηρύσσουν το 2ο Vavdos Trail Run – τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας, στις 14 Ιουνίου 2015. 

Πρόκειται για αγώνα Trail Running, με συνολικό μήκος διαδρομής τα 21.300 μέτρα. Η διαδρομή κινείται κυρίως σε δασικούς δρόμους, καθώς επίσης και σε κάποια τεχνικά μονοπάτια. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 500μ έως 850μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας αγώνας με μέτριες απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο. 

Οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, έχουν την αίσθηση ότι τρέχουν πάνω σε ένα τεράστιο μπαλκόνι με θέα τη Μακεδονία, κάνοντας ένα μεγάλο κύκλο γύρω από την ψηλότερη κορυφή, τη Βίγλα που ορθώνεται στα 1000 περίπου μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Όλη η διαδρομή κινείται σε δρυοδάση που εναλλάσσονται με πουρνάρια, άρια, κουμαριές και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://vavdostrailrun.weebly.com/ και κόστος συμμετοχής τα 10€».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΔΥΑ συμμετέχει στο Δρόμο Θυσίας
O Σ.Δ.Υ. Αθηνών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει στον 64ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Εξόδου, σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο βωμό της Ελευθερίας.
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Πρόσκληση στους κορυφαίους
Οι διοργανωτές του AlpamayoPro απευθύνουν πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους νικητές του περσινού event καθώς και σε διακεκριμένους αθλητές. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2010 όπως έπραξε και στην προηγούμενη διοργάνωση απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο