Βόλος Βίκος Relays

1-11-2015: Ο τελευταίος αγώνας της σειράς θα γίνει στον Βόλο.

Share

Ο Βόλος γίνεται ξανά το επίκεντρο του δρομικού κινήματος με τα Βίκος Relays να επιστρέφουν για τον δεύτερο αγώνα στην πανέμορφη παραλία της πόλης!

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι Βολιώτες βγαίνουν στον δρόμο και παίρνουν την σκυτάλη για να τρέξουν σε μια υπέροχη διαδρομή στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Στο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνονται τα εξής αγωνίσματα:

Kids Relays 4×100μ. (6-9 ετών), Kids Relays 4×200μ. (10-11 ετών), Teens Relays 4×1000μ. (12-19 ετών), 4×2500μ. (από 12 ετών και πάνω), 2×5000μ. (από 14 ετών και πάνω).

Τα Βίκος Relays απευθύνονται σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και είναι μία μεγάλη αθλητική γιορτή υπό τους ήχους της μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.relays.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας δρόμου στο Χαλάνδρι
Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου θα έχει τρεις διαδρομές, των 10 και των 4 χλμ. αλλά και μία 600 μ. για τα παιδιά ενώ όλες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδριου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο