Γάμπας και Μαρκάκου νικητές στον Φιδιππίδειο Δρόμο

Mε τη συμμετοχή 63 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο Φιδιππίδειος Άθλος με τους δρομείς να λαμβάνουν εκκίνηση το απόγευμα της Παρασκευής 5 Σεπτεμβρίου από την Αθήνα για να τερματίσουν στην Σπάρτη.

Share

Mε τη συμμετοχή 63 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο Φιδιππίδειος Άθλος με τους δρομείς να λαμβάνουν εκκίνηση το απόγευμα της Παρασκευής 5 Σεπτεμβρίου από την Αθήνα για να τερματίσουν στην Σπάρτη.
Τα 245 χλμ. της διαδρομής τερμάτισε πρώτος ο Αντώνιος Γάμπας με 30:56:42 με τον Ιωάννη Πυργέλη να τερματίζει με 31:53:00 στη δεύτερη θέση και τον Eusebio Bochons στην τρίτη θέση με 32:45:31. Πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Στέλλα Μαρκάκου με 37:15:56. 

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίστα συμμετοχών - Α-Λ
Ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν βρίσκετε το όνομά σας επικοινωνήστε με το γραφείο εγγραφών του αγώνα στο 2117506685. Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά από τις 10:00 έως και τις 18:00 ενώ στις 16:00 θα γίνει δωρεάν pasta party για όλους τους συμμετέχοντες.
Virgin Forest Trail 2017
13/15-10-2017: Αγώνες βουνού στο Παρανέστι Δράμας
Vermio Mountain Running
21-11-2015: Μια νέα ορεινή πρόκληση στο Βέρμιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο