Η Asics “Μεγάλος χορηγός” στο 10άρι!

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.

Share

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος.

Η Asics θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους διοργανωτές να ανεβάσουν κατά πολύ τόσο το επίπεδο του αγώνα όσο και τον αριθμό των συμμετοχών που αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 στον αγώνα των 10 χλμ. και τις 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Hμιμαραθώνιος Σκύρου 2018
15-9-2018: Αγώνας ημιμαραθωνίου στη Σκύρο
Χρύσανθος Ακριτίδης και Ειρήνη Γιώτη νικητές στο Βέρμιο
Tην Κυριακή 26 Αυγούστου και με τη θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ημιμαθαρώνιος Βερμίου στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Δείτε τα αποτελέσματα.
15ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο