Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Δυτικής Μάνης

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου αγώνα δρόμου με την ονομασία: “2ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” απόστασης 10 χλμ. και παιδικό αγώνα 1.000 μ στη Στούπα.

Share

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 2ο Δρόμο Δυτικής Μάνης 10.000 μ και 1.000 μ για παιδιά και γονείς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012-05-16
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 19 00 μμ
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : παραλία Στούπας
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ http://www.sdym.gr –πληροφορίες [email protected]
Περιορισμένες συμμετοχές την ημέρα του αγώνα και αυστηρά έως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου ΠΑΡΟΧΕΣ: Κύπελλα στους τρεις πρώτους Αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι σε όλους όσους τερματίσουν Μετάλλια σε όλους τους αθλητές των 10,000 Κm. Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες ανδρών – γυναικών Μετάλλια σε όλους τους μικρούς μας φίλους του παιδικού αγώνα και κύπελλα στους 3 πρώτους Ηλεκτρονική χρονομέτρηση Τσάντα με δείγματα τοπικών προϊόντων Δωρεάν συμμετοχή 3 σταθμοί με νερό – 1 με ισοτονικά 1 σταθμός με σφουγγάρια Σηματοδοτημένη διαδρομή – χιλιόμετρα ανά 1 Ασθενοφόρο – Γιατρός Τηλ συνεννόησης : 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση http://www.travel-stoupa.gr/index.php

*Ειδικές τιμές για αθλητές και εκδρομείς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και η GU στον Αγώνα Δρόμου Υγείας!
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. οι περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμη ενέργεια πριν από τον αγώνα με τη σφραγίδα της GU. Κι αυτό γιατί όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν στο πακέτο συμμετοχής τους ενεργειακά Gel της πασίγνωστης εταιρείας ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους πριν από τον αγώνα.
6ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου στη Φρουσιούνα
26-7-2017: Αγώνας 7 χλμ. στη Φρουσιούνα Αργολίδας
21ος Δρόμος Θυσίας Ηρωικής Πόλης Νάουσας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο