Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Δυτικής Μάνης

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου αγώνα δρόμου με την ονομασία: “2ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” απόστασης 10 χλμ. και παιδικό αγώνα 1.000 μ στη Στούπα.

Share

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 2ο Δρόμο Δυτικής Μάνης 10.000 μ και 1.000 μ για παιδιά και γονείς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012-05-16
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 19 00 μμ
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : παραλία Στούπας
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ http://www.sdym.gr –πληροφορίες [email protected]
Περιορισμένες συμμετοχές την ημέρα του αγώνα και αυστηρά έως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου ΠΑΡΟΧΕΣ: Κύπελλα στους τρεις πρώτους Αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι σε όλους όσους τερματίσουν Μετάλλια σε όλους τους αθλητές των 10,000 Κm. Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες ανδρών – γυναικών Μετάλλια σε όλους τους μικρούς μας φίλους του παιδικού αγώνα και κύπελλα στους 3 πρώτους Ηλεκτρονική χρονομέτρηση Τσάντα με δείγματα τοπικών προϊόντων Δωρεάν συμμετοχή 3 σταθμοί με νερό – 1 με ισοτονικά 1 σταθμός με σφουγγάρια Σηματοδοτημένη διαδρομή – χιλιόμετρα ανά 1 Ασθενοφόρο – Γιατρός Τηλ συνεννόησης : 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση http://www.travel-stoupa.gr/index.php

*Ειδικές τιμές για αθλητές και εκδρομείς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γέμισε και πάλι δρομείς το Ελληνικό
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πάνω από 140 δρομείς ο 2ος Αγώνας Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού απόστασης 10 χλμ. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος με 36:32 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα με 45:01. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - OPAP Limassol Marathon
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο