Nέος αγώνας στην Κεφαλονιά

Ένας ακόμη αγώνας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί της Κεφαλονιάς την Κυριακή 31 Ιουλίου. Πρόκειται για τον “1ο Λασκαράτειο Αγώνα Δρόμου 6χλμ.” που διοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και ο Δήμος Κεφαλονιάς στην παραλία Ληξουρίου ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 300 μ. για παιδιά έως 10 ετών.

Share

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και ο Δήμος Κεφαλονιάς διοργανώνουν την Κυριακή 31 Ιουλίου αγώνα δρόμου με την ονομασία “1ος Λασκαράτειος Αγώνας Δρόμου 6χλμ.” στο Ληξούρι.

Στοιχεία αγώνα:
Απόσταση: 6 χλμ. & 300 μ. (για παιδιά έως 10 ετών)
Ώρα εκκίνησης: 19:00 από το άγαλμα Ανδρέα Λασκαράτου στην παραλία Ληξουρίου όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας και θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Μετά τον αγώνα θα υπάρχει μπουφές.

Πληροφορίες και εγγραφές:
Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται α) στη γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και β) τηλεφωνικά στα 2671360952 κα. Μοσχοπούλου (Δήμος Κεφαληνίας) και στο 6945723124 Χάρης.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βούλιαξαν οι Σπέτσες
Στο όμορφο νησί των Σπετσών έγινε για πρώτη φορά ο Mini μαραθώνιος αλλά και ένας μικρότερος αγώνας Fun Run 5 χλμ. Παρά τη βροχή αλλά και τη δυσκολία της διαδρομής 281 δρομείς τερμάτισαν τη μεγάλη απόσταση των 26 χλμ. ενώ άλλοι 284 ολοκλήρωσαν την απόσταση των 5 χλμ. δημιουργώντας ένα εξαιρετικό, δρομικό κλίμα στο νησί που βούλιαξε από δρομείς το πρωϊνό της Κυριακής.
Run Greece Πάτρα 2022
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα της Πάτρας
Χορτιάτης Trail Run 2018
27-5-2018: Ο αγώνας του Χορτιάτη επιστρέφει
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο