Hμιμαραθώνιος στη Θήβα

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας και ο ΣΔΥ Θήβας διοργανώνουν το Λαϊκό Ημιμαραθώνιο σε άσφαλτο με την επωνυμία “Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα”. Ο αγώνας θα γίνει στις 29 Μαΐου με εκκίνηση στις 9:00 από το τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Θήβας.

Share

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας και ο ΣΔΥ Θήβας διοργανώνουν το Λαϊκό Ημιμαραθώνιο με την επωνυμία “Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα”. Ο αγώνας θα γίνει στις 29 Μαΐου με εκκίνηση στις 9:00 από το τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Θήβας.
Δηλώσεις συμμετοχής στο φαξ/τηλ 22620 23970, στο email [email protected] και την ημέρα του αγώνα από τις 6:30 ως τις 8:00 στην πλατεία της Θήβας ή από τις 7:00 ως τις 8:30 στην εκκίνηση του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στον Ψηλορείτη
Η 8η Μαρτίου είναι η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών για τον 2ο αγώνα Psiloritis Race. Ο αγώνας που όπως είναι ήδη γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2011, θα δεχτεί φέτος 300 αθλητές, λαμβάνοντας υπόψη τις οργανωτικές δυνατότητες.
Τεστάρισμα δυνάμεων
12-10-2008: Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αλεξάνδρειος δρόμος ο οποίος μετράει πλέον 21 διοργανώσεις. Ο αγώνας ο οποίος παραδοσιακά γίνεται ένα μήνα πριν τον Μαραθώνιο της Aθήνας συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό δρομέων από όλη την Ελλάδα.
The 14th International Ultramarathon Festival - Σε εξέλιξη
Το φεστιβάλ των υπεραποστάσεων επιστρέφει στις 18 Ιανουαρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο