Σκιάδεια 2017

2-4-2017: Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται αγώνας με την ονομασία “Σκιάδεια 2017”.

Share

Την Κυριακή 2 Απριλίου θα διαξαθεί ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. ΣΚΙΑΔΕΙΑ. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ακόμα αγώνα 5 χλμ. αλλά και παιδικούς αγώνες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ο ιστορικότερος Αγώνας Δρόμου Πόλης, ΣΚΙΑΔΕΙΑ, έρχεται ανανεωμένος την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.
Η διαδρομή των 10km είναι νέα, ενώνει την Παιανία με τα Γλυκά Νερά, και ικανοποιεί την επιθυμία των δρομέων για μια διαδρομή πιο γρήγορη και ομαλή. Ταυτόχρονα αποκτάει χρονομετρημένο χαρακτήρα και ο  νέος αγώνας των 5 km (Skiadia classic 5k) σε 3 στροφές των 1650m αποτελώντας τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50 και ’60. Παράλληλα διατηρούνται οι παιδικοί αγώνες με τους μαθητές των Δημοτικών να απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής, χωρίς την πίεση του ανταγωνισμού, τρέχοντας με κεντρικό σύνθημα «όλοι είμαστε νικητές».

Ο αγώνας των 1500m με την ονομασία Fun Race απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017 έχουν και ενα έντονο κοινωνικό μήνυμα με το αντίτιμο συμμετοχής να δίνεται, μέσω του ΠΑΟΔΗΠ, στo μη κερδοσκοπκό σωματείο A.S.T.E.R.I. το οποίο με τις ενέργειες του συμβάλει δυναμικά για μια κοινωνία πιο ασφαλή, πιο ανθρώπινη και πιο υγιή για τα παιδιά».

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα και από το site της διοργάνωσης www.skiadia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Δρόμος Θυσίας "Μάχης Ντολμά"
24-2-2018: Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 192ης Επετείου της Μάχης του Ντολμά θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου
Andros Trail Race 2018
29/30-9-2018: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Άνδρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο