Με κέφι το δίαθλο στα Κύθηρα!!!

Το όμορφο νησί των Κυθήρων φιλοξένησε δεκάδες δρομείς στo πλαίσιo του δρόμου διάθλου που διοργανώθηκε από το Καψάλι ως τη Χώρα. Στον αγώνα έλαβαν μέρος δρομείς από το Σύλλογο μαραθωνοδρόμων Κρήτης, από τον αντίστοιχο σύλλογο των Κυθήρων αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς. Τη βραδιά πριν τον αγώνα προηγήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις, γλέντι αλλά και ένας γάμος…

Share

4ος Δρόμος διάθλου Νήσου Κυθήρων
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουλίου ο 4ος δρόμος διάθλου στο νησί των Κυθήρων. Η διοργάνωση περιλάμβανε δύο αγωνίσματα – 300 μέτρα κολύμπι και 2,5 χλμ τρέξιμο στην διαδρομή Καψάλι- Χώρα.
Οι περισσότεροι αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα ήταν του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και ενώ συμμετείχαν και κάποια άτομα από το νησί των Κυθήρων.
Ο αγώνας, αν και δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα, είχε αρκετό ενδιαφέρον και ενθουσίασε τους αθλητές που έλαβαν μέρος και όσους τον παρακολούθησαν. Νικητής στους άνδρες ήταν ο Πεφάνης Χαράλαμπος και στις γυναίκες η Στριλιγκά Μαρία και οι δυο αθλητές του Σ.Μ.Κυθήρων ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν η συμμετοχή του εφτάχρονου Τζωρτζίνη Ιωάννη.
Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ο αγώνας δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό δεν υπήρχαν και έπαθλα. Μοναδικό έπαθλο για τους τρεις νικητές και νικήτριες ήταν ένας κλώνος ελιάς που τους δόθηκε από τον Δήμαρχο Κυθήρων κο Θεόδωρο Κουκούλη .
Στo πλαίσιo των απονομών, ο Δήμαρχος Κυθήρων τίμησε τον σύλλογο μαραθωνοδρόμων Κρήτης με τιμητική πλακέτα και ο Σύλλογος ανταπέδωσε με αναμνηστικά δώρα καθώς και ένα βιβλίο από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κο Κουράκη.

Αποτελέσματα

1. ΠΕΦΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
2. ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
3. ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
4. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΣ
5. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
6. ΤΡΑΒΑΣΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7. ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
8. ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9. ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
10. ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
11. ΣΤΡΙΛΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
12. ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
13. JOAN LINERT
14. ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
15. ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
16. ΝΟΥΛΑΝΣ ΚΛΟΟΥΝΤ
17. ΠΛΟΥΜΗ ΑΡΓΥΡΩ
18. ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
19. ΑΦΟΡΔΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
20. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ
21. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Παραμονή του αγώνα στο Δημαρχείο Κυθήρων έγινε η παρουσίαση βιβλίου με θέμα την αρχαία Ελλάδα της κας Χαράς Ζωγραφάκη ενώ ακολούθησε και ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα την αρχαία Ελλάδα. Το ίδιο βράδυ έγινε ρεμπέτικη βραδιά από το συγκρότημα των Κακουδάκη Βαγγέλη και Χαλκιαδάκη Γιώργου σε ταβέρνα της περιοχής Τσικαλαριά.
Στα αξιοσημείωτα ήταν ο πολιτικός γάμος που έγινε στο Δημαρχείο Κυθήρων του μουσικού και μέλος του συλλόγου μας Κακουδάκη Βαγγέλη με την εκλεκτή της καρδιάς του Στεφανίας Μελισσουργάκη με κουμπάρους τα μέλη μας Χαλκιαδάκη Γιώργο και Αφορδακού Ειρήνη.
Τέλος τα μέλη του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την άριστη φιλοξενία τον Δήμο Κυθήρων και ειδικά τον Δήμαρχο, τον οδηγό του δήμου κ. Δημήτρη για την ξενάγηση, το χορηγό στα μπλουζάκια του αγώνα, το οπτικό κέντρο Μαρκάκη, τις Μινωικές γραμμές τη ΛΑΝΕ για την χορηγία του 50% έκπτωσης στα εισιτήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2018
8/9-9-2018: Ορεινοί αγώνες στο Ελληνικό Αρκαδίας
Καραβίδας και Δημάκη πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στον Αγρίνιο
Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, ο 4ος Ημιμαραθώνιος “Μιχάλη Κούσης” στη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα Μαραθωνοδρόμου. Ο Γιώργος Καραβίδας και η Ντενίζ Δημάκη ήταν οι νικητές του αγώνα. Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 300 δρομείς από όλη την Ελλάδα. Δείτε βίντεο και όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο