Με επιτυχία το “Μπλόκο Καλογρέζας”

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21/3/2010 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας οι 25οι Αγώνες Στίβου “ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ” προς τιμήν των 22 πεσόντων οι οποίοι εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής, στην Καλογρέζα, στις 15 Μάρτη 1944.

Share

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21/3/2010 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας οι 25οι Αγώνες Στίβου “ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ” προς τιμήν των 22 πεσόντων οι οποίοι εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής, στην Καλογρέζα, στις 15 Μάρτη 1944.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Ιωνίας με την συνεργασία του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και τον Φυσιολατρικό Όμιλο (Φ.Ο.Ν.Ι.).

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή στα 8 χλμ. του πρωταθλητή του Μαραθωνίου, Βασίλη Ζαμπέλη, από τον ΟΑΚ ΑΙΓΙΝΑΣ, ο οποίος σημείωσε επίδοση 26:28.07.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Τατιάνα Κυριακοπούλου, αθλήτρια του Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ με χρόνο 35:27.28. Σημαντική και η συμμετοχή του Παραολυμπιονίκη Στέργιου Σιούτη στα 8.000 μέτρα, με χρόνο 40:59.02.

Όσον αφορά το στίβο και τα αγωνίσματα τα πιο σημαντικά αποτελέσματα είναι τα εξής: στη σφύρα παίδων ο Κεντράι Αλμπερτίνο της Α.Ε. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, με επίδοση 58.81, στο τριπλούν ο Κεμαβόρ Λουκάς με επίδοση 12.33 του Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ, στα 200 μέτρα ο Σωτηρόπουλος Γεώργιος με χρόνο 22.4 και η Κούλη Χριστίνα με χρόνο 28.7 και οι δύο αθλητές του Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ. Τέλος, η επίδοση του Σειντιράι Άγγελου με 6.03.37 στα 1.500 μέτρα, μαθητή του 5ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, είναι άλλη μία αξιοσημείωτη επίδοση, δεδομένου ότι ο παραπάνω αθλητής δεν ανήκει σε κάποιο αθλητικό σωματείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
5ο Κύπελλο Εθελοντή Δότη Μυελού Των Οστών
4-9-2016: Αγώνες για όλα τα γούστα για καλό σκοπό
SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον 2018
23-6-2018: Αγώνες 6 & 10 χλμ. με τερματισμό στο ΚΠΙΣΝ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο