Στην καρδιά της Μακεδονίας

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στον ημιμαραθώνιο του Ν. Πέλλας. Ιδανική επιλογή για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας αλλά και για όλους που δεν τους τρομάζουν τα χιλιόμετρα.

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αριδαίας διοργανώνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2008 τον 4ο Αριδαίο Ημιμαραθώνιο. Ο αγώνας διεξάγεται στους Πρόμαχους-Αριδαία και η διαδρομή καλύπτει 21 χλμ. επί ασφάλτινης οδού.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2310-698654 & 6946695935 κ. Αριστοτέλη Κακογεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run-Maroussi Σπύρος Λούης 2025
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Pontini Race 2018
29-4-2018: Ορεινός αγώνας 16 χλμ. στην Ποντινή Γρεβενών
H Dole "τρέχει" μαζί σας στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας!
Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος. Καλή επιτυχία σε όλους!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο