Αγώνας με οικολογικό μήνυμα

Ειδυλλιακή και επίπεδη διαδρομή, ιδανικές καιρικές συνθήκες και ζεστή φιλοξενία συνθέτουν μια πρώτης τάξεως ευκαρία για αγωνιστική δράση. Η Λίμνη των Ιωαννίνων σας περιμένει!

Share

Αν είστε από τους δρομείς με οικολογικές ευαισθησίες μοιραστείτε τις με τους εκατοντάδες δρομείς που θα συμμετέχουν στο 2ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων. Ο αγώνας που διοργανώνεται από το Δήμο Ιωαννίνων και τον σύλλογο Ποσειδώνα Ιωαννίνων έχει σαν σκοπό την μεταφορά του μηνύματος σχετικά με την προστασία και τη διάσωση της λίμνης των Ιωαννίνων κάτι το οποίο ενισχύει και το κεντρικό σύνθημα του αγώνα που δεν είναι άλλο από το «Τρέχουμε για την Λίμνη μας, τρέχουμε για το περιβάλλον».
Εκτός όμως από τη συμμετοχή για την διάδοση του οικολογικού μηνύματος, ο αγώνας αυτός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα καλό τεστ για όσους σκέφτονται να δοκιμάσουν στο αγώνισμα του μαραθωνίου. Η επίπεδη διαδρομή και το πανέμορφο τοπίο γύρω από την Λίμνη καθώς και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν συνήθως δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μια δυνατή προπόνηση.
Φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να διοργανώσουν και ένα μικρό αγώνα για τους μικρούς δρομείς με την ονομασία ο Γύρος του Κάστρου. Έτσι αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά, μπορείτε να συνδυάσετε μια όμορφη εκδρομή μαζί με μια οικογενειακή αγωνιστική δραστηριότητα.

Δηλώστε από τώρα συμμετοχή στη Γραμματεία Α.Ο. Ποσειδών τηλ. 26510-25818 (18:00-20:00) και στην ιστοσελίδα: www.ioanninalakerun.com και απολαύστε έναν πολύ όμορφο αγώνα στην πόλη της κυρά Φροσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2oς Φλυγόνιος Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run Greece 2022 – Ηράκλειο
Ο 2ος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών
Παρακαλούνται οι δρομείς που απέστειλαν ηλεκτρονικά εγγραφές για τον αγώνα “ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2010” από την Τρίτη 20/07/2010 έως και τις 10:30 π.μ. της Πέμπτης 29/07/2010 να τις ξαναστείλουν, διότι εσφαλμένα τους εδίδετο ενημέρωση ¨απεστάλη¨. Το τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε και οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω του www.omgclub.gr .
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο