Run Greece Τρίκαλα: Μάχη στα 10χλμ.

Κάτι παραπάνω από 400 δρομείς στους αγώνες

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας της σειράς Run Greece στα Τρίκαλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η μάχη της Κατερίνας Κουτλή και της Νικολέτας Ραφαηλάκη στα 10χλμ. με τη νίκη να κρίνεται στο νήμα και την Ραφαηλάκη να είναι τελικά νικήτρια με 35:45 αντί της Κουτλή με 35:56. Τρίτη τερμάτισε η Ευγενία Πατσαλά σε 39:07.

Μάλιστα η Κουτλή ήταν νικήτρια στον αγώνα των 5χλμ. με 17:51 με την Δημήτρα Ντάσκα να είναι δεύτερη και την Μαρία Γκούτρα τρίτη.

Στους άνδρες, στα 5χλμ. νικητής ήταν ο Ορφέας Ιωάννου σε 15:00 με τους Αντώνη Ζαμπέλη και Χρήστο Καλλία να ακολουθούν, ενώ στο δεκάρι πρώτος ήταν ο νεαρός Τρικαλινός αθλητής Αλκιβιάδης Ψύχος σε 32:14 με τους Στέφανο Τζιερτζίδη και Στέλιο Μπαράκο να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στους αγώνες τερμάτισαν 126 δρομείς στα 10χλμ. και 311 στα 5χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ: Παράταση εγγραφών
Τελευταία εβδομάδα ομαδικών και ατομικών εγγραφών
Amadeus Clements x ena athletics με στόχο την κορυφή!
Μία συνεργασία που ξεχωρίζει
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο