Όλο το “βάθρο” των Ολυμπιακών στον TCS London Marathon

Απίθανες συμμετοχές στο Λονδίνο

Share

Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου μας έχει συνηθίσει στο πολύ υψηλό επίπεδο των ελίτ. Και φέτος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή των τριών πρώτων των Ολυμπιακών Αγώνων του ’24 καθώς και μίας ακόμα σπουδαίας μαραθωνοδρόμου!

Έτσι, τον ερχόμενο Απρίλιο στους δρόμους του Λονδίνου θα κοντραριστούν η χρυσή Ολυμπιονίκης Sifan Hassan με τις Tigst Assefa, ασημένια στο Παρίσι και πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, Hellen Obiri, χάλκινη στους Ολυμπιακούς, καθώς και με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2025, Peres Jepchirchir!

Τα ατομικά τους ρεκόρ… τρομάζουν και μας προδιαθέτουν για μεγάλες επιδόσεις σε μία διοργάνωση που πραγματικά τα έχει όλα και είναι απολαυστική τόσο το να τη ζεις από κοντά τρέχοντας ή και σαν θεατής, όσο και ακόμα και από την τηλεόραση!

Περιμένουμε, λοιπόν, έως τις 26 Απριλίου!

Τα ρεκόρ τους στον Μαραθώνιο
Assefa Tigst 2:11:53
Sifan Hassan 2:13:44
Peres Jepchirchir 2:16:06
Hellen Obiri 2:19:51

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
24ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου: Κλείσιμο εγγραφών
Οι ημερομηνίες που θα κλείσουν εγγραφές
26ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2026»: Αναβολή
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο