«4ος Αριστοτέλειος Δρόμος» στη Νάουσα

Share

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο «4ος Αριστοτέλειος Δρόμος» στη Νάουσα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

«4ος Αριστοτέλειος Δρόμος» στη Νάουσα – Πληροφορίες αγώνα

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,» αποστάσεων 24,5 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Ο αγώνας αποτελεί ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για τους δρομείς που πρόκειται να συμμετέχουν στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο Αγώνας των 24,5 χλμ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Κοινότητα Μαρίνας, οδός Μαρίνας – Νέας Στράντζας, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5 χλμ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και διανύει την διαδρομή από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοινότητα Κοπανού, περιοχή «Τζουμέλα», με τερματισμό στην Σχολή Αριστοτέλους.

Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην αναλυτική προκήρυξη του αγώνα στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας (www.naoussa.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22ος Μινωικός Άθλος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο