Προσφορά ΣΔΥ Βόλου στην ΕΛΕΠΑΠ

Δράσεις του ΣΔΥ Βόλου για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Share

Ακολουθεί το δελτίο του ΣΔΥ Βόλου σχετικά με τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου:

«Από τη χρονιά της ίδρυσής του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου πρωτοστατεί στη κοινωνική προσφορά, και με κάθε τρόπο βοηθάει συλλόγους και ιδρύματα, ενώ αναπτύσσει φιλανθρωπικές δράσεις.

Μια μεγάλη δικαίωση για τα εκατοντάδες μέλη του ΣΔΥΒ αποτελεί το ποσό των 4.672 ευρώ που δόθηκε πριν λίγες ημέρες στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου μέσα από τη συμμετοχή όλων των δρομέων των σωματείων της Ομοσπονδίας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Με χαρά όλοι βλέπουν ότι οι κόποι, η συμμετοχή και η ομαδική συνεργασία ανταμείβεται με σημαντική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Το ποσό που συγκεντρώνεται από τις συμμετοχές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας μοιράζεται σε ιδρύματα όλης της Ελλάδας, και για το 2017 ο ΣΔΥ Βόλου πέτυχε ένα από αυτά να είναι η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Το 2016 δόθηκε το ποσό των 7.000 ευρώ στη Φλόγα Βόλου. Ο ΣΔΥ Βόλου συγχαίρει και ευχαριστεί τους 123 δρομείς του που έτρεξαν ένα μήνα πριν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, τους δρομείς όλης της Ελλάδας που συμμετείχαν στο μεγάλο γεγονός που επιφέρει το φιλανθρωπικό αντίκρισμα, την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού, τη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Για το 2018 έχει προταθεί από τον ΣΔΥΒ και θα δρομολογηθεί αντίστοιχη προσφορά σε ένα ακόμη ίδρυμα της περιοχής μας.

Στις 29 Δεκεμβρίου θα γίνει το 2ο Volos Santa Run με δωρεάν συμμετοχή, και οι συμμετέχοντες μπορούν να αφήσουν στον ειδικό κουμπαρά που θα υπάρχει ό,τι επιθυμούν για να μοιραστεί στα ιδρύματα του Βόλου. Κάθε Οκτώβρη διοργανώνεται από τον Δήμο Βόλου, τον ΣΔΥΒ με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας ο αγώνας Τρέχω για τη Φλόγα όπου με το συμβολικό ποσό των 3 ευρώ η πόλη κατακλύζεται από συμμετέχοντες και το σημαντικό χρηματικό ποσό καταλήγει απευθείας και εξ ολοκλήρου χωρίς έξοδα για τη διοργάνωση στη Φλόγα Βόλου. Σε πολλούς ακόμη αγώνες και εκδηλώσεις που συμμετέχει ο ΣΔΥΒ είναι έντονη η κοινωνική προσφορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο