Imittos Epic & Ανάβαση Τρελού 2022

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων

Share
Υμηττός Epic 2021
Στιγμιότυπο από την περσινή διοργάνωση του Immitos Epic.

Ο Υμηττός θα φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά τους αγώνες της σειράς Imittos Epic που γίνονται από το 2008. Φέτος μετά την επιτυχία των προηγούμενων 3 ετών, αυξάνει το όριο των διαθέσιμων θέσεων για τους δρομείς σε 300 για το Epic των 25χλμ και 250 για την Ανάβαση Τρελού των 12χλμ. 

Οι αγώνες γίνονται στον Υμηττό, ένα μοναδικό βουνό μόλις 3χλμ από το κέντρο της  Αθήνας και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες με εντυπωσιακά μονοπάτια αλλά και πανοραμική θέα όλης της Αττικής. 

Οι δρομείς που δηλώνουν συμμετοχή μέχρι 31 Ιουλίου έχουν το προνόμιο, όταν τερματίσουν επιτυχημένα τον αγώνα τους, να παραλάβουν μετάλλιο με χαραγμένο το όνομά τους στην πλάτη του. 

Το 2021 οι διαθέσιμες θέσεις είχαν εξαντηλθεί περισσότερο από 1 μήνα τους αγώνες, οπότε καλό είναι, αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή, να το δηλώσετε έγκαιρα! 

Οι αγώνες έχουν βασικό στοιχείο τους την προστασία του βουνού, αποκλείουν την χρήση πλαστικών, ενώ μέρος των εσόδων ενισχύει τους φορείς που προστατεύουν τον Υμηττό όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.imittosepic.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
11ο Poikilo Rocky Mountain
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο