18ος Δρόμος Θυσίας – Νάουσα

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
18ος Δρόμος Θυσίας Νάουσας - αφίσα

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 18ος Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα με τις αποστάσεις των 6 & 9χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

18ος Δρόμος Θυσίας – Ανακοίνωση εγγραφών

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς  οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον  «18ος Δρόμο Θυσίας» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας (Κυριακή 22 Μαΐου) σε συνεργασία με τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας και την Γυμναστική Ένωση Νάουσας.

Ο αγώνας κατά 50% είναι  παραποτάμιος πέριξ του Χώρου Θυσίας, με θετική υψομετρική 50μ. και περιλαμβάνει παιδική διαδρομή απόστασης 1.000 μέτρων, καθώς και την κλασική και μεγάλη διαδρομή 6.000 και 9.800 μέτρων αντίστοιχα, οι οποίες διέρχονται από ιστορικά σημεία της πόλης.

Η προκήρυξη του αγώνα, ο χάρτης της διαδρομής και η υποβολή συμμετοχών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο www.naoussa.gr/e-services/apply-race.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της κλασικής διαδρομής των 6.000μ. και της μεγάλης διαδρομής (9.000μ.) θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής. Σε όλες τις κατηγορίες, της κλασικής και της μεγάλης διαδρομής θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους καθώς και έπαθλα στους πρώτους των γενικών κατηγοριών. Σε όλους τους συμμετέχοντες της  παιδικής  διαδρομής θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Δημαρχίας 30, Tηλ. 23323 50338-50360, e-mail: [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Τσακώνικος Δρόμος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Ladies Run 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Run Greece 2022 – Ιωάννινα
Ο 5ος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο