18ος Δρόμος Θυσίας – Νάουσα

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
18ος Δρόμος Θυσίας Νάουσας - αφίσα

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 18ος Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα με τις αποστάσεις των 6 & 9χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

18ος Δρόμος Θυσίας – Ανακοίνωση εγγραφών

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς  οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον  «18ος Δρόμο Θυσίας» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας (Κυριακή 22 Μαΐου) σε συνεργασία με τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας και την Γυμναστική Ένωση Νάουσας.

Ο αγώνας κατά 50% είναι  παραποτάμιος πέριξ του Χώρου Θυσίας, με θετική υψομετρική 50μ. και περιλαμβάνει παιδική διαδρομή απόστασης 1.000 μέτρων, καθώς και την κλασική και μεγάλη διαδρομή 6.000 και 9.800 μέτρων αντίστοιχα, οι οποίες διέρχονται από ιστορικά σημεία της πόλης.

Η προκήρυξη του αγώνα, ο χάρτης της διαδρομής και η υποβολή συμμετοχών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο www.naoussa.gr/e-services/apply-race.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της κλασικής διαδρομής των 6.000μ. και της μεγάλης διαδρομής (9.000μ.) θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής. Σε όλες τις κατηγορίες, της κλασικής και της μεγάλης διαδρομής θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους καθώς και έπαθλα στους πρώτους των γενικών κατηγοριών. Σε όλους τους συμμετέχοντες της  παιδικής  διαδρομής θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Δημαρχίας 30, Tηλ. 23323 50338-50360, e-mail: [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Atlas Trail Running
Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Αγώνας Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
6ος Πλαστήριο…ς Δρόμος 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο