15ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Μνήμης Άνω Κερασιάς

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
15ος Ορεινός Αγώνας Μνήμης Άνω Κερασιάς - αφίσα

Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διαξαχθεί ο 15ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Μνήμης Άνω Κερασιάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 17 & 6χλμ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει από την ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς που απέχει 27 χλμ. από την πόλη του Βόλου και 32χλμ. από το Βελεστίνο. Περιλαμβάνει αγώνες των  17χλμ. και 6 χλμ. σε μονοπάτι και δασικό δρόμο που διασχίζει  δάσος από οξιές, δρυς και καστανιές σε  μια μοναδικής ομορφιάς διαδρομή του ορεινού Βόρειου Πηλίου.   Θα γίνει και αγώνας για παιδιά δημοτικού απόστασης 500μ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Κένταυρος Βόλου σε συνεργασία  με το Δήμο Ρήγα Φεραίου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Άθλος Αγριάς.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια. Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Δείτε περισσότερα στο https://sdyvkentavros.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pravi Trail Run 2024
Δείτε περισσότερα
Belles Historic Trail 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Hydra's Trail Event 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο