Wings for Life World Run 2022

Το παγκόσμιο αθλητικό event έρχεται στις 8 Μαΐου

Share
Wings for Life World Run 2021
© Andreas Schaad for Wings for Life World Run

Την Κυριακή 8 Μαΐου θα διεξαχθεί φέτος το Wings for Life World Run 2022 το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός με φιλανθρωπική δράση.

Συγκεκριμένα συμμετέχοντας στον αγώνα βοηθάς να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα θεραπείας για τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού. Όπως είναι και το μήνυμα του αγώνα «τρέχουμε γι’ αυτούς που δεν μπορούν».

Αποστολή του κάθε συμμετέχοντα είναι να περάσει καλά, τρέχοντας σε έναν αγώνα ταυτόχρονα με άλλους δρομείς σε όλον τον κόσμο, βοηθώντας έτσι στη εύρεση θεραπείας για τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού.

Ένας διασκεδαστικός αγώνας

Ο αγώνας αυτός έχει μια μοναδική μορφή που περιλαμβάνει μια κινητή γραμμή τερματισμού που ονομάζεται Catcher Car. Ξεκινάς ταυτόχρονα με όλους τους άλλους συμμετέχοντες (σε κοινή ώρα που για την Ελλάδα είναι στις 14:00) και 30 λεπτά αργότερα, ένα Catcher Car ξεκινά την καταδίωξή του. Όταν σε περάσει, έχεις ολοκληρώσει τον αγώνα σου και το τελευταίο άτομο που θα φτάσει ανακηρύσσεται παγκόσμιος νικητής.

Πώς να πάρεις μέρος

Η διαδικασία είναι απλή. Αυτό που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις το App Run, να συμπληρώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και να επιλέξεις αν θα τρέξεις για κάποια συγκεριμένη πόλη ή σαν ανεξάρτητος.

Εναλλακτικά, αν μένεις σε κάποια από τις πόλεις που ο αγώνας θα διεξαχθεί δια ζώσης, μπορείς ζήσεις από κοντά αυτή την εμπειρία. Μερικές από τις πόλεις που συμμετέχουν είναι η Βιέννη, το Μόναχο, η Σμύρνη, ενώ για την πόλη του Zadar στην Κροατία και το Poznan στην Πολωνία οι συμμετεχές έχουν ήδη κλείσει.

Κατέβασε το Wings for Life World App στο  App Store ή στο Play Store. 

Ή πάτησε εδώ για να κάνεις την εγγραφή σου στο Wings for Life World Run 2022.

Wings for Life World Run - Polias Runners team powered by Runner Magazine

Φτιάξε την ομάδα σου ή δήλωσε συμμετοχή σε μία

Στην περσινή διοργάνωση τρέξαμε και εμείς για αυτούς που δεν μπορύν. Την ευκαιρία έδωσε σε όλους η ομάδα των POLIAS RUNNERS TEAM POWERED BY RUNNER MAGAZINE όπου μπορούσε όποιος επιθυμούσε να συμμετέχει βοηθώντας και αυτός στη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα Wings for Life. Γιατί η ομαδική δουλειά αποδίδει καλύτερα και στην προσφορά! Μείνετε συντονισμένοι για νέες δράσεις!

Ανακάλυψε περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.wingsforlifeworldrun.com/en

Δείτε την εμπειρία της φίλης του Runner Magazine, Μελίνας Γαλεάδη, από τη συμμετοχή της στον αγώνα του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο