3ος Ορεινός Δρόμος Οβριοκάστρου Κερατέας

Share

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με την πανδημία, Ο Δήμος Λαυρεωτικής, και το αθλητικό σωματείο δρομείς Κερατέας (S-RUNNERS) σας προσκαλούν την Κυριακή 8/5/22 στην 3η εκδοχή του Ορεινού δρόμου Οβριοκάστρου Κερατέας.

Τιμώντας τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύουμε μέσω του δρομικού κινήματος μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται 30 λεπτά από την Αθήνα.


Φέτος αναβαθμίζεται η κυρία διαδρομή των 16 χλμ. σε 20.5 χλμ. αλλά και των 9.5 χλμ. πλέον με επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τους δρομείς αλλά και τους βαδιστές. Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται από μέτριας δυσκολίας χωμάτινο τερέν, αποτελούμενο από μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους. Ώρα εκκίνησης:• 09:00 20.5 χλμ. δρομείς.• 09:30 9.5 χλμ. δρομείς, βαδιστές.

Έπαθλα-Δώρα: Στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας θα δοθούν κύπελλο και μετάλλιο.

Έπαθλα επίσης θα δοθούν στις ηλικιακές κατηγορίες 30-40, 40-50, 50 κάνω. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και Θα κληρωθούν πολλά δώρα για όλους.

Επίσης πολλές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο έτσι ώστε να επαληθευτεί η φήμη που ακολουθεί τον δρόμο Οβριοκάστρου ως ένα από τους πιο χαμηλού κόστους αγώνες με τρομερές παροχές προς τους συμμετέχοντες.

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη κ ασθενοφόρο πιστοποιημένα για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο κάθε δρομέας τρέχει όμως με δίκη του ευθύνη κ συνίσταται πριν οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα να έχει περάσει ένα τυπικό ιατρικό έλεγχο.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ
Το κόστος της διαδρομής των 20.5 χλμ. είναι 11,00 ευρώ και των 9.5 χλμ 8 ευρώ. Στη φόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών υπάρχει και νέος τρόπος πληρωμής όπου οι δρομείς που πληρώνουν από διαφορετική τράπεζα δεν επιβαρύνονται τα 3 ευρώ κόστους διατραπεζικής πληρωμής.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Τεχνικό μπλουζάκι, Δωρεάν φωτογραφίες, pasta party, Μπάρα δημητριακών, Φρέσκοι χυμοί φρούτων, Καφέ, Αναψυκτικά. Οι παροχές που σχετίζονται με μέτρα σχετικά με Covid όπως για παράδειγμα το pasta party η δωρεάν ροφήματα και καφέ (που περιέχουν συνωστισμό) θα γίνουν εάν το επιτρέπουν τα ισχύοντα πρωτόκολλα την ημερομηνία του αγώνα. Αναφορικά με τα υγειονομικά μέτρα θα τηρηθεί οποίο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο ισχύει την ημερομηνία του αγώνα. Αυτή την στιγμή ισχύουν τα εξής: Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων, με τις ακόλουθες βασικές προϋποθέσεις:• Με ποσοστό τουλάχιστον 95% εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ, και έως 5% μη εμβολιασμένους συμμετέχοντες. Μη εμβολιασμένοι ενήλικοι συμμετέχοντες (18ετώνκαιάνω):PCR εντός 72ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών.• Μη εμβολιασμένοι ανήλικοι συμμετέχοντες (κάτω των 18 ετών) : επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα (συστήνεται την ημέρα του αγώνα).• Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό.• Ηλεκτρονικές εγγραφές εκ των προτέρων – όχι συναθροίσεις σε γραμματεία.• Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών. Προς το παρόν παιδικός αγώνας δεν προβλέπεται. Αν αλλάξουν οι συνθήκες θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας. Το URL για την φόρμα εγγραφών είναι: http://bit.ly/ovriokastro2022Οι Ολοκληρωμένες εγγραφές προηγούμενης χρονιάς είναι έγκυρες και μεταφέρονται αυτόματα. Εφόσον κάποιος θέλει να ακυρωθεί μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματα.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ Σε τυχών εκ νέου ακύρωση του αγώνα λόγω Covid τα χρήματα θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες, με παρακράτηση μόνο του ποσού που αντιστοιχεί στο κόστος τραπεζικής μεταφοράς. Η ακύρωση της συμμετοχής εκ μέρους του αθλητή μπορεί να γίνει 14 ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα στον οποίο θα λάμβανε μέρος. Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει με κάρτα υπάρχει μόνο η επιβάρυνση του κόστους των τραπεζικών πράξεων (1,6€). Αν η πληρωμή έχει γίνει με τραπεζική μεταφορά τότε το ποσό αυτό μπορεί να είναι 2,5€ ή και 3€ ανάλογα την τράπεζα. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν συμμετάσχει στον αγώνα χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει την Διοργάνωση, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής του και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια επόμενη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε like στην σελίδα των S RUNNERS στο Facebook η καλέστε στα τηλέφωνα:• Γιάννης: 6936646002• Θοδωρής: 693 9611648• Ιωάννα: 693 2233183• E-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πεντελικόν Μάραθων 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Πολύγυρος Run Χαλκιδική 2024
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
3ος Ipsilantis Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο