2ος Δρόμος Μαρμάρων

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
2ος Δρόμος Μαρμάρων

Ο αγώνας μετατίθεται για την Κυριακή 27 Μαρτίου! Ακολουθεί η αρχική προκήρυξη της διοργάνωσης.

2ος Δρόμος Μαρμάρων – Προκήρυξη

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ προκηρρύσσσουν την ΚΥΡΙΑΚΉ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

1) Τον 2ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (ΛΙΘΑΓΩΓΙΑΣ )  18.100 μέτρων Ανδρών – Γυναικών με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 08:00 π.μ.

2) Αγώνα 4.900 μέτρων με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 08:15 π.μ.

3) Αγώνα 1.000 μέτρων με ώρα εκκίνησης για αγόρια και κορίτσια στις 08:20. π.μ.

που θα διεξαχθούν με εκκίνηση και τερματισμό το Σκεπαστό τμήμα της Αττικής οδού στο Χαλάνδρι (Προαστιακός Χαλανδρίου δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου Λ.Πεντέλης 146).

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
1.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
2.ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
3. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
4.ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί  την Κυριακή  13 Μαρτίου 2022,   με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 08:00 π.μ. Παρακαλούμε θερμά να είσθε έγκαιρα στην αφετηρία, γιατί η ώρα εκκίνησης θα είναι απόλυτα ακριβής. Όποιος αθλητής καθυστερήσει θα έχει και την αποκλειστική ευθύνη του αποκλεισμού του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και θα ολοκληρωθούν την ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 10:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να κλείσουν ενωρίτερα αν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών ,που γίνεται συνήθως κατά κανόνα. Η ενημέρωση αθλητών θα γίνεται καθημερινά από την ιστοσελίδα του Γυμναστικού gshalandriou.gr στο facebook δρόμος των μαρμάρων και στο race finder

Ο Γ.Σ.Χαλανδρίου και η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν ή να κλείσουν τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

 Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής ο αθλητής δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους των Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης  του αγώνα όπως αναγράφονται στην Ιστοσελίδα gshalandriou.gr και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη συνημμένη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στον 2ο ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  18.100 χιλιομέτρων   με ώρα εκκίνησης 08.00 π.μ. έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, φίλαθλοι, δρομείς  άνω των 18 ετών (που έχουν γεννηθεί 01-01-2004) και μεγαλύτεροι

Δικαίωμα συμμετοχής στα 4.900 χιλόμετρα  με ώρα εκκίνησης 08.15 π.μ. έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, φίλαθλοι, δρομείς άνω των 13 ετών που έχουν γεννηθεί 01-01-2009) και μεγαλύτεροι .

Δικαίωμα συμμετοχής στον Δρόμο 1000μ  με ώρα εκκίνησης 08.20 π.μ. έχουν οι Μαθητές 8-12 ετών (που έχουν γεννηθεί την 01-01-2014) και έως τις 31-12-2010).

ΓΕΝΙΚΑ

Οι αθλητές – αθλήτριες θα παραλάβουν τους αριθμούς τους από το Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργήσει στο  «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», ΛΕΩΦ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 146 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, στα γραφεία Στίβου και Μπάσκετ στις 10,11,Μαρτίου 17.00μμ – 20.00μμ και Σάββατο 12 Mαρτίου 09.30πμ -14.00μμ

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του αριθμού συμμετοχής (bib number) με εξαίρεση αθλητών που κατοικούν εκτός Αθηνών ή σε απομακρυσμένες περιοχές

Κάθε αθλητής – αθλήτρια θα λαμβάνει ένα (1) προσωπικό αριθμό, ο οποίος θα πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας.

Οι αριθμοί συμμετοχής πρέπει να συγκροτούνται με τις 4 παραμάνες, μία σε κάθε γωνία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτουν και, επιπλέον, πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως ορατοί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι αυστηρά προσωπικός, δεν μεταβιβάζεται και δεν αλλοιώνεται με οποιοδήποτε τρόπο (κοπή, επικολλήσεις, παραμόρφωση κ.ά.). Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες πρέπει να φέρουν εμφανώς τον αριθμό τους (bib number) στο στήθος, αναλλοίωτο, όπως τους παραδίδεται από την Ο.Ε. Οποιαδήποτε αλλοίωση (πρόσθετη αναγραφή, παραποίηοη, δίπλωση, κοπή κλπ.) του αριθμού επιφέρει την άμεση ακύρωση της επίδοσης και της κατάταξης του αθλητή-αθλήτριας από τα αποτελέσματα και ο αθλητής-αθλήτρια παραπέμπεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Οι μετέχοντες αθλητές – αθλήτριες μπορούν να παραδώσουν την τσάντα με τον ιματισμό τους πριν τον αγώνα σε ξεχωριστό χώρο που θα καθοριστεί από την Ο.Ε.

Συνιστάται στους συμμετέχοντες να μην τοποθετούν τιμαλφή, χρήματα και άλλα είδη αξίας στις ειδικές τσάντες του ιματισμού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της I.A.A.F. του ΣΕΓΑΣ και με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ημέρας των αγώνων

Ό,τι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Διευθυντή και τον Αλυτάρχη του αγώνα, σύμφωνα με τους Κανονισμούς.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ενστάσεις που αφορούν τη συμμόρφωση αθλητή-αθλήτριας με τους κανονισμούς και επηρεάζουν την κατάταξη των οκτώ (8) πρώτων νικητών και νικητριών  θα μπορούν να υποβάλλονται, εκτός των όσων αναφέρονται παρακάτω και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ και μέχρι τριάντα (30) λεπτά από την ανακοίνωση των δέκα (10) πρώτων νικητών-νικητριών.

Η εκκίνηση και ο Τερματισμός του 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  γίνεται από το σκεπαστό της Αττικής οδού στο Χαλανδρι (Στάση Προαστιακού Χαλανδρίου Πεντέλης 146 Χαλάνδρι):

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ – ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Οργανωτική Επιτροπή:
Πρόεδρος : Ρόκομας Βασίλης Γενικός Αρχηγός Γ.Σ Χαλανδρίου
Αντιπρόεδρος:Γαλύφας Χρήστος Ταμίας Γ.Σ Χαλανδρίου
Γραμματέας:Ζιάμπα Χάρις Γεν,Γραμ Γ.Σ Χαλανδρίου
Διευθυντής Αγώνων: κος Παναγιώτης Καραχάλιος.
Ιατρική Κάλυψη: Δελλαπόρτας Σάββας Αντιπρόεδρος Γ.Σ Χαλανδρίου
ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 83 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δείτε την πλήρη προκήρυξη του 2ου Δρόμου Μαρμάρων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Δεκάρι του Πάρκου 2024
Δείτε περισσότερα
3ος Godzilla Xanthi Trail
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Επιδαύριος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο