Koumaria Trail Race 2022

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Koumaria Trail Race

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Koumaria Trail Race 2022. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

Koumaria Trail Race 2022 – Προκήρυξη

Η ερασιτεχνική ομάδα δρομέων Πάτρας “Μπαρουτοκαπνισμένοι BRT-KPN®” σε συνεργασία με τον “Α.Σ Ακρος” κολύμβηση τρίαθλο Πάτρας και τη Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας “Ερυμάνθιος Κάφρος” διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:00πμ μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για τα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα γίνουν 2 αγώνες:

1) Koumaria Trail Race 21km με 1200 μέτρα θετική υψομετρική ανάβαση.

Koumaria Trail Race GPX File: https://tinyurl.com/32s95etu

2) Omplos Hills 12km με 700 μέτρα  θετικής υψομετρικής ανάβασης.

Omplos Hills GPX File: https://tinyurl.com/2p8adxm2

Μοναδική υποχρέωση όσων θα συμμετέχουν είναι να καταβάλλουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό  επιθυμούν σε κουμπαρά, τον οποίο θα φέρουν εκπρόσωποι από: τη “Φλόγα Πάτρας” Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και την “Κιβωτό της Αγάπης” Άσυλο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων, που θα παρίστανται στην εκδήλωση.

Μετά το πέρας του αγώνα θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ομάδας μας.

Σημείο συνάντησης και γραμματείας αγώνα:  Achaia Clauss,  Πετρωτό Πατρών, απ’ όπου και θα γίνει η παραλαβή του αριθμού του κάθε συμμετέχοντα καθώς θα είναι και η αφετηρία και ο τερματισμός. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. *Σε περίπτωση συμμετοχής αθλητή μικρότερης ηλικίας, για να γίνει δεκτή η εγγραφή του θα πρέπει να αποστείλει πριν τον αγώνα στο mail των διοργανωτών [email protected] υπεύθυνη δήλωση του γονέα/ έχοντος τη γονική μέριμνα, η οποία θα αναφέρει επί λέξει: « με την ιδιότητα μου ως γονέας/έχων τη γονική μέριμνα επιτρέπω στον/στην……………………………………….. να συμμετέχει στον αγώνα Koumaria Trail race 21km/ Omplos Hills 12km που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Επίσης δηλώνω ότι παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν σωματική, υλική ή ηθική βλάβη του τέκνου μου, από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη  χρήση του ονόματος /εικόνας του από τους διοργανωτές, τους χορηγούς και τους εμπλεκόμενους φορείς του αγώνα.»

Η γραμματεία θα παραμείνει ανοιχτή  08:00 – 09:30

Κανονισμοί συμμετοχής :

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της διοργάνωσης καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρωθεί η συμμετοχή τους:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η ρίψη απορριμμάτων σε όλη τη διαδρομή και στο χώρο της εκδήλωσης. Η διοργάνωση θα φροντίσει να υπάρχουν σακούλες σκουπιδιών μερικά μέτρα μετά από τους σταθμούς και στο χώρο της εκδήλωσης.
  • Οι αθλητές που κινούνται σε μονοπάτι οφείλουν να κάνουν δεξιά και να ελαττώσουν  ταχύτητα αν τους ζητηθεί, ώστε να προσπεράσει κάποιος ταχύτερος αθλούμενος.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται τους συναθλητές τους και να υπακούσουν οποιαδήποτε εντολή τους δοθεί από τους διοργανωτές και τους εθελοντές του αγώνα.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας τους για τους σκοπούς διαφήμισης της εκδήλωσης από τους διοργανωτές, χορηγούς και εμπλεκόμενους φορείς της διοργάνωσης.
  • Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές  ως και 31/12/2021 και ώρα 23:59.

Όριο εγγραφών σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι τα 300 άτομα ανά αγώνα.

Σε περίπτωση δυσχερούς καιρού η εκδήλωση θα μεταφερθεί σε άλλη ημεορμηνία!»

Δείτε την πλήρη προκήρυξη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://lopp.gr/omplos-trail-run/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου
Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Evrytania Trail Races 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο