9οι Αγώνες Nuventi Races

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
NUVENTI RACES 2021 λογότυπο

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν στο Φάληρο οι 9οι Αγώνες Nuventi Races. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης και η ενημέρωση για τις εγγραφές early bird.

9οι Αγώνες Nuventi Races – Προκήρυξη

Η Nuventi διοργανώνει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στον Φλοίσβο του Π. Φάληρου τους 9ους Αγώνες “Nuventi Races” με Τρίαθλο Sprint, Σκυταλοδρομία Τριάθλου Sprint και Κολυμβητικά events 1Κ, 3Κ και 5Κ στη θάλασσα. Οι αγώνες τελούν υπό τη αιγίδα της Ε.Ο.ΜΟ.Π.

Μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και με εύκολη πρόσβαση για όλους, το Π. Φάληρο και οι αγώνες Nuventi Races αναδεικνύονται στο αθλητικό ραντεβού της ευρύτερης περιοχής. Οι διαδρομές περνούν από τα πιο όμορφα σημεία του παραλιακού μετώπου και θα παραμείνουν κλειστές στην κυκλοφορία οχημάτων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Θα γίνουν βραβεύσεις γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών. Ετοιμαστείτε να βρείτε τα όρια σας στους αγώνες των πιο μεγάλων αποστάσεων ή να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στους αγώνες των πιο μικρών αποστάσεων. Όλα υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες δράση και θετική ενέργεια.

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εξασφαλισθεί με την παρουσία πιστοποιημένων ναυαγοσωστών και διασωστών της Lifeguard Hellas.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν, τα οποία μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν τις παρακάτω οδηγίες προς τους συμμετέχοντες:

1. Εξαιρούνται από τον προληπτικό έλεγχο με τεστ για Covid-19 (PCR, rapid test, self-test) της παραγράφου 2, όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών από τον πλήρη εμβολιασμό) ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

2. Ενήλικοι συμμετέχοντες (18 ετών και άνω): υποχρεωτική προσκόμιση βεβαίωσης PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών πριν τον αγώνα.

Ανήλικοι συμμετέχοντες (κάτω των 18 ετών): υποχρεωτική προσκόμιση βεβαίωσης self-test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα.

3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους και συστήνεται η χρήση της σε ανοικτούς χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός. Εξαιρούνται οι αθλητές κατά την διάρκεια του αγώνα.

4. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 300 άτομα, ανά block εκκίνησης έως 50 άτομα. Τμηματικές εκκινήσεις των block με χρονική απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 λεπτά. Σε κάθε block, αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων 2μ προς κάθε κατεύθυνση.

ΑΓΩΝΕΣ

Ατομικοί

• Κολύμβηση 1 χλμ
• Κολύμβηση 3 χλμ
• Κολύμβηση 5 χλμ
• Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 1 χλμ
• Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 3 χλμ
• Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 5 χλμ
• Τρίαθλο Sprint (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)

Ομαδικοί

• Σκυταλοδρομία Τριάθλου Sprint, 2 ή 3 ατόμων (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

• Ανδρών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+
• Γυναικών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+
• Ανδρών Κολύμβηση 1 χλμ: 14-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+
• Γυναικών Κολύμβηση 1 χλμ: 14-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+
• Ανδρών με wetsuit: γενική κατάταξη
• Γυναικών με wetsuit: γενική κατάταξη
•• Για να σχηματισθεί κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 3 αθλητές. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη με την αμέσως προηγούμενη κατηγορία.

Σκυταλοδρομίες Τριάθλου:

• Ανδρών / Μικτών (ομάδες ανδρών ή μικτών ανδρών/γυναικών)
• Γυναικών

•• Για να σχηματισθεί ξεχωριστή κατηγορία Ανδρών ή Μικτών ομάδων απαιτούνται τουλάχιστον 3 ομάδες σε κάθε κατηγορία. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη κατηγοριών. Παράδειγμα: Ανδρών με 2 ομάδες και Μικτών με 3 ομάδες θα γίνουν μια κατηγορία Ανδρών / Μικτών.

ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα απονεμηθεί έπαθλο για την 1η θέση και μετάλλιο για την 2η και 3η θέση της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών σε κάθε ατομικό αγώνα.

Για τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών και γυναικών καθώς και στις σκυταλοδρομίες, θα απονεμηθεί μετάλλιο.

Όσοι βραβευθούν στη γενική κατάταξη, δεν θα βραβευθούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.

Όλοι οι αθλητές/ριες θα βραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής κατά τον τερματισμό τους μόλις παραδώσουν το chip χρονομέτρησης.

Επιπρόσθετα, θα βραβευθεί ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 6/11, Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό)
16:00 – 16:30 Τεχνική ενημέρωση
16:00 – 20:00 Παραλαβή πακέτων συμμετοχής (εκτός του chip χρονομέτρησης)

Κυριακή 7/11, Φλοίσβος Π. Φάληρο (στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου)
07:15 – 11:00 Γραμματεία αγώνων
07:30 Άνοιγμα ζώνης αλλαγών Τριάθλου
08:00 Εκκίνηση Τριάθλου
08:45 Εκκίνηση Κολύμβησης 3 και 5 χλμ
11:00 Εκκίνηση Κολύμβησης 1 χλμ

• Οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στη Γραμματεία, αν χρειάζεται, και στους χρονομέτρες για την παραλαβή του chip 30 λεπτά πριν το αγώνισμα τους.

• Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος των αγώνων.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

• Κολύμβηση http://bit.do/swimOWS

• Τρίαθλο Sprint http://bit.do/swimTriathlon, http://bit.do/bikeTriathlon, http://bit.do/runTriathlon

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παραλία Φλοίσβου

Τριγωνική διαδρομή, 1.000 μ για την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και 750 μ για το τρίαθλο, οριοθετημένη με μεγάλες σημαδούρες και με κατεύθυνση αριστερόστροφη.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τρίαθλο Sprint: 6 γύροι των 3,6 χλμ (με κίτρινο) και από/προς τη ζώνη αλλαγών (με πράσινο), συνολική απόσταση 22,2 χλμ.

Η διαδρομή είναι επίπεδη και σε πολύ καλό οδόστρωμα. Ο δρόμος θα κλείσει στην κυκλοφορία οχημάτων. Οι τριαθλητές δεν περνούν σε κανένα σημείο επάνω από τις γραμμές του τραμ.

Από τη ζώνη αλλαγών στο πάρκο Φλοίσβου, κατευθυνόμαστε παραλιακά προς το τέλος του πάρκου, στρίβουμε δεξιά στον δρόμο και αρχίζουμε τους γύρους ποδηλασίας. Συνεχίζουμε προς το Θωρηκτό Αβέρωφ, κατευθυνόμαστε προς το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Δέλτα Φαλήρου, συνεχίζουμε έως το σημείο ελέγχου και κάνουμε την αναστροφή 1. Επιστρέφουμε πίσω έως τη νότια είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου όπου κάνουμε την κυκλική αναστροφή 2. Κάνουμε τους 6 γύρους (με κίτρινο) και μετά επιστρέφουμε πίσω στη ζώνη αλλαγών από την ίδια διαδρομή (με πράσινο).

ΤΡΕΞΙΜΟ

Η διαδρομή είναι επίπεδη και παραλιακή, συνολικού μήκους 4,5 χλμ.

Από τη ζώνη αλλαγών στο πάρκο Φλοίσβου, κατευθυνόμαστε παραλιακά προς το τέλος του πάρκου, στρίβουμε δεξιά στο πεζοδρόμιο. Συνεχίζουμε προς το Θωρηκτό Αβέρωφ, κατευθυνόμαστε προς το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Δέλτα Φαλήρου, συνεχίζουμε έως το σημείο ελέγχου, κάνουμε αναστροφή και επιστρέφουμε πίσω από την ίδια διαδρομή.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Η θάλασσα του Π. Φαλήρου και των αγώνων είναι κατάλληλη για κολύμβηση βάσει εγκύρων μετρήσεων των υδάτων θαλάσσης και μικροβιολογικών αναλύσεων από διαπιστευμένα εργαστήρια http://bit.do/Katalilotita-Idaton

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

1. Η γραμματεία την ημέρα των αγώνων και η ζώνη αλλαγών του Τριάθλου θα βρίσκονται παραλιακά στον Φλoίσβο.

2. Η εκκινήσεις των αγώνων Κολύμβησης και του Τριάθλου θα δοθούν μέσα στη θάλασσα (water start) κοντά στην προκυμαία της παραλίας Φλοίσβου. Η διοργάνωση θα ανακοινώσει πότε θα πρέπει να συγκεντρωθούν οι αθλητές στην παραλία και πότε θα εισέλθουν στον αγωνιστικό στίβο για τις εκκινήσεις. Κατά τη συγκέντρωση των αθλητών στην παραλία, θα πρέπει να δηλωθούν όσοι φορούν στολή (wetsuit) από νεοπρέν ή οτιδήποτε άλλο από νεοπρέν.

Στην κολύμβηση Τριάθλου, δεν επιτρέπεται η χρήση στολής (wetsuit) από νεοπρέν ή οτιδήποτε άλλο από νεοπρέν, περιλαμβανομένων βερμούδων ή γιλέκων, όταν η θερμοκρασία νερού είναι πάνω από 22 °C.

Όλοι πρέπει να περνούν από τις σημαδούρες με τον αριστερό ώμο, εκτός από την τελευταία σημαδούρα πριν τον τερματισμό στην κολύμβηση 1, 3 και 5 χλμ που θα πρέπει να την περνούν με τον δεξιό.

Ο αριθμός ΒΙΒ μπορεί να αναγράφεται με σκούρο μαρκαδόρο στον δεξιό ώμο ή για wetsuit στο σκουφάκι για όποιον κολυμβητή ή τριαθλητή επιθυμεί. Όλοι πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης στον αστράγαλο.

Οι κολυμβητές των 3 και 5 χλμ θα περνούν σε κάθε γύρο από σημείο ελέγχου μέσα στη θάλασσα για καταγραφή. Ο τερματισμός της κολύμβησης θα γίνεται στην παραλία.

Βοηθητικά μέσα, όπως πέδιλα και αναπνευστήρες, θα επιτραπούν αλλά οι αθλητές θα εξαιρεθούν από την κατάταξη. Σημαδούρες ασφαλείας και mp3 επιτρέπονται.

3. Για την καλύτερη ασφάλεια της κολύμβησης και όπως συμβαίνει διεθνώς θα υπάρχει χρονικό όριο 18′ για τα πρώτα 500 μ. Σε περίπτωση που κάποιος υπερβεί το όριο, θα πρέπει να παραδώσει το chip χρονομέτρησης και να ανέβει στο σκάφος του ναυαγοσώστη ή να εξέλθει από το νερό στην πλησιέστερη στεριά. Το παραπάνω χρονικό όριο κρίνεται απαραίτητο για την ασφάλεια των κολυμβητών κατόπιν συνεργασίας των διοργανωτών, της Lifeguard Hellas και του Λιμεναρχείου.

4. Ποδηλατική διαδρομή επίπεδη σε παραθαλάσσιο δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία οχημάτων. Το ποδηλατικό σκέλος θα γίνει με κανονισμούς non drafting (10 μέτρα καθαρή απόσταση ενδιάμεσα από ποδήλατο σε ποδήλατο) και ποινή 2 λεπτών για drafting. Tο κράνος θα είναι υποχρεωτικό. Επιτρέπεται η χρήση κάθε είδους ποδηλάτου αρκεί να είναι ασφαλές και σε καλή κατάσταση.

Σημείωση: Για το σκέλος της ποδηλασίας, ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.ΜΟ.Π όσον αφορά στη διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στον εξοπλισμό των συμμετεχόντων.

5. Ο αριθμός ΒΙΒ πρέπει να φαίνεται στο πίσω μέρος του σώματος στην ποδηλασία και στο μπροστά στο τρέξιμο. Συνιστούμε να φοράτε τον αριθμό ΒΙΒ σε ελαστική ζώνη. Στο τρέξιμο, οι αθλητές πρέπει να φορούν μπλούζα ή trisuit. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει ποινή 3 λεπτών.

6. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τις διαδρομές, τις στροφές και τους γύρους που έχουν διανύσει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι αθλητές μπορούν εύκολα να ξέρουν τους γύρους τους αρκεί να έχουν έναν απλό μετρητή απόστασης ή ρολόι (χρόνος γύρου Χ αριθμό γύρων).

7. Tα chip χρονομέτρησης θα δίνονται από τους χρονομέτρες 30 λεπτά πριν από κάθε αγώνισμα ώστε να περιορίσουν τις απώλειες chip και θα συλλέγονται αμέσως μετά τον τερματισμό.

8. Στις σκυταλοδρομίες, όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός της ζώνης αλλαγών και δίπλα στο κουτί της ομάδας με τον κάθε αθλητή να δίνει το chip χρονομέτρησης στον επόμενο.

9. Παρακαλούμε μην πετάτε πλαστικά ή απορρίμματα κάτω καθώς θα υπάρχει ποινή 3 λεπτών σε περίπτωση ρίψης (penalty for littering).

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

https://goo.gl/z5bnfJ

Πιο κοντά είναι η στάση λεωφορείων Φλοίσβος και μετά η στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Ηλεκτρονική με chip. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου σε κάθε γύρο ποδηλασίας και τρεξίματος.

Τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα δημοσιευθούν στη σελίδα της Nuventi στο Facebook και στη σελίδα της εκδήλωσης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο link https://goo.gl/PQXmxq. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και να προσκομίσουν αντίγραφο ιατρικής βεβαίωσης παθολόγου ή καρδιολόγου ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες. Παρακαλούμε φέρτε τη συμπληρωμένη δήλωση και τη βεβαίωση πριν τα events για να μην γίνουν καθυστερήσεις. Ο γονέας ή κηδεμόνας ανηλίκου θα πρέπει να υποβάλλει και υπογράψει τη δήλωση πριν τα events ή να την αποστείλει με το γνήσιο της υπογραφής του. Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε μέλος ομάδας σκυταλοδρομίας.

Οδηγίες για να συμπληρώσετε και υπογράψετε ένα αρχείο pdf χωρίς εκτύπωση από το smartphone υπάρχουν στο https://youtu.be/lvOQI0kJFIA.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Team Εθελοντών μας θα δώσει δυναμικό παρών με θετική ενέργεια όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις μας για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Συμβάλουμε όλοι στη δράση «Αθλητές για το Περιβάλλον» ανακυκλώνοντας ό,τι πλαστικό μπουκάλι ή συσκευασία ενεργειακών gel χρησιμοποιήσουμε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Μέρος των εσόδων από τους αγώνες θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών που θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Δήμου Π. Φαλήρου.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (αριθμός ΒΙΒ κλπ. εκτός του chip) θα γίνει το Σάββατο 6/11 και ώρες 16:00-20:00 από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (δίπλα στη στάση τραμ Τροκαντερό). Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου δίπλα στο κολυμβητήριο στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Κατ’ εξαίρεση, αν κάποιοι διαμένουν εκτός Αττικής ή δεν προλάβουν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής, μπορούν να το πάρουν από τη γραμματεία των αγώνων την Κυριακή 7/11 και ώρες 7:15-11:00 πμ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/11 και ώρες 16:00-16:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (δίπλα στη στάση τραμ Τροκαντερό). Η ενημέρωση θα γίνει στην αίθουσα του πρώτου ορόφου δίπλα στο κολυμβητήριο στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Θα δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήματά σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Μετάλλιο αγώνα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμός ΒΙΒ, τεχνική μπλούζα αγώνων από διαπνέον υλικό, ενυδάτωση, μπανάνα. Δεν θα δοθούν σκουφάκια κολύμβησης.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ό,τι προϊόντα, υπηρεσίες και δώρα προσφέρουν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας. Σε προηγούμενους αγώνες μας, είχαμε εξασφαλίσει πλούσιες παροχές όπως: ισοτονικό/ενεργειακό ποτό, μπάρα δημητριακών, αναψυκτικό, μπύρα χωρίς αλκοόλ, τορτίγια με 5 λαχανικά, σάντουιτς ολικής άλεσης, pasta μακαρονάδα αποκατάστασης, sushi (πριν την απονομή των μεταλλίων), αντηλιακό καθώς και υπηρεσίες security. Μείνετε συνδεδεμένοι καθώς θα ανακοινώνουμε τυχόν παροχές των χορηγών μας στις σελίδες των αγώνων στο Facebook. Παρακαλούμε κάνετε “Like” στις δημοσιεύσεις μας για τους εκπληκτικούς Επίσημους Υποστηρικτές μας καθώς είναι σημαντικό να βλέπουν την ανταπόκρισή σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Early registration έως και 25/10/21. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link: http://bit.do/register2race (για να μπείτε στη νέα φόρμα απαιτείται να έχετε λογαριασμό Google, αν δεν έχετε λογαριασμό, ανοίξτε εύκολα στη σελίδα google.com βάζοντας ένα όνομα χρήστη/username και έναν κωδικό/password). Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αγώνες τόσο κοντά στην Αθήνα. Δώσε το παρών!

Για εγγραφή και πληρωμή έως και 25/10:

• Κολύμβηση 1 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 20 ευρώ
• Κολύμβηση 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 25 ευρώ|
• Κολύμβηση 5 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 30 ευρώ
• Τρίαθλο Sprint (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 35 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Τριάθλου Sprint, 2 ή 3 ατόμων (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 45 ευρώ

•• Αν αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε δεύτερο αγώνισμα, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει νέα φόρμα εγγραφής στην οποία θα λάβει έκπτωση 5 ευρώ χωρίς δεύτερο μπλουζάκι.

Για εγγραφή και πληρωμή από 26/10 έως και 4/11:

• Κολύμβηση 1 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 25 ευρώ
• Κολύμβηση 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 30 ευρώ
• Κολύμβηση 5 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 35 ευρώ
• Τρίαθλο Sprint (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 45 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Τριάθλου Sprint, 2 ή 3 ατόμων (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 55 ευρώ

•• Αν αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε δεύτερο αγώνισμα, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει νέα φόρμα εγγραφής στην οποία θα λάβει έκπτωση 5 ευρώ χωρίς δεύτερο μπλουζάκι.

Παρακαλούμε αποφύγετε την εγγραφή σας από 5/11 έως και κατά την ημέρα των αγώνων. Για εγγραφή και πληρωμή από 5/11 έως και 7/11 εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και για περιορισμένο αριθμό θέσεων:

• Κολύμβηση 50 ευρώ
• Τρίαθλο Sprint 80 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Τριάθλου Sprint, 2 ή 3 ατόμων, 95 ευρώ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Πέμπτη 4/11 για περιορισμένο αριθμό αθλητών.

Τα ΒΙΒ θα έχουν το όνομα των συμμετεχόντων για όσες εγγραφές και πληρωμές γίνουν έως και την Παρασκευή 29/10.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχει προστεθεί η Alpha Bank και η Eurobank.

ALPHA BANK
IBAN: GR6001401180118002002020880

EUROBANK
IBAN: GR1902600350000130200773937

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NUVENTI

• Το ονοματεπώνυμο σας πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε στην αιτιολογία/περιγραφή του καταθετηρίου αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία τέλεσης των αγώνων για σοβαρούς λόγους ή να ακυρώσουν τους αγώνες λόγω συνθηκών Covid-19.

Σε περίπτωση ακύρωσης των αγώνων, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τη σελίδα της Nuventi στο Facebook. Οι εγγραφέντες θα έχουν την επιλογή να λάβουν πίσω το ποσό συμμετοχής τους ή να μεταφέρουν την εγγραφή τους για επόμενη διοργάνωση Nuventi Races κατόπιν email που θα αποστείλουν με τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Επιστροφή του χρηματικού ποσού θα πραγματοποιείται με αφαίρεση των τραπεζικών εξόδων για μεταφορές σε λογαριασμούς εκτός Alpha Bank ή Eurobank.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η παρούσα προκήρυξη μπορεί να τροποποιηθεί από τους διοργανωτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Χάσικος, Ph.D.
[email protected]
Τηλ. 6944698981 (για τυχόν επείγουσες ερωτήσεις)

•• Παρακαλούμε κάνετε “Like” και “Follow” τη σελίδα Nuventi και τη σελίδα της εκδήλωσης για τους αγώνες στο Facebook για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με τους αγώνες. Μείνετε συνδεδεμένοι.

•• Please “Like” and “Follow” Nuventi and the Event page for the races on Facebook to make sure that you receive all important updates and notifications about the races. Stay tuned.

Follow us on:
www.facebook.com/nuventi
www.facebook.com/events/233605928660292

Twitter: @Nuventi1
Instagram: nuventi1
#Nuventi #NuventiRaces #Swimming #Triathlon #WeLoveSports

NUVENTI RACES swim
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4ΠΟΛΙΣ 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο