20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 θα διεξαχθεί ο 20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου. Ακολουθεί η ανακοίνωση με τα πρώτα στοιχεία του αγώνα.

Ανακοίνωση 20ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – ΠΕ Αργολίδας

Προκηρύσσει:

τον 20ο ΔΡΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

2. ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΛΕΡΝΑ (πρώην ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΔΑΜΗ-Παλαιά Εθνική Οδός Άργους-Τριπόλεως)

3. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 πμ

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 15,5 km
(ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΔΑΜΗ- ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)
Δείτε το χάρτη της διαδρομής

5. ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΝΑΥΠΛΙΟ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ)

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Για δηλώσεις συμμετοχής των δρομέων/αθλουμένων πατήστε ΕΔΩ. Μόνο σε περίπτωση που ο αθλητής δεν μπορεί να κάνει online εγγραφή να στέλνει την εγγραφή του με fax στο 27520 28796 η στο email [email protected] όπου θα αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα το ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Στον αγώνα θα εφαρμοστούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, με τμηματικές εκκινήσεις. Κατά την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού θα ζητηθεί πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον covid-19, ή ισχύον πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό rapid, PCR test 48 ωρών.  

Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής (>10 δρομείς) να αποσταλούν σε αρχείο xlsx στο email: [email protected] όπου σε διαφορετική στήλη με κεφαλαία γράμματα θα αναγράφεται το ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Για αυτές μόνο τις εγγραφές θα δοθούν στους δρομείς οι αριθμοί συμμετοχής από τον επικεφαλής της αποστολής πριν τον αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: 5 €. Για τους ΑΜΕΑ καθώς και για τους ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας) δεν θα ζητηθεί κόστος συμμετοχής.

H απόδειξη κατάθεσης θα ζητηθεί στην παραλαβή του αγωνιστικού υλικού ή να αποσταλεί στο fax 27520 28796 η στο email [email protected].

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 828/480008-71 
GR1701108280000082848000871

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΣΕΒΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Συλλογος Βετεράνων Αθλ)

Στην Τραπεζική κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :
6955382491 και 2752024450 (κ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα είναι ηλεκτρονική (Chip timing)

7. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα συμβεί. (θα ζητηθεί συγκατάθεση από κηδεμόνα για τους ανήλικους δρομείς). Οι αθλητές προτείνεται να έχουν εξεταστεί και να έχουν πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, που να βεβαιώνει ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας διάρκειας και έντασης.

8. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία που θα αναχωρούν από τις 8:00 – 8:30 από το Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου και με την φροντίδα των διοργανωτών οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στον χώρο εκκίνησης.

9. ΔΙΑΦΟΡΑ

Για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν ασθενοφόρα από το κέντρο υγείας Ναυπλίου.

Για την ασφάλεια της διαδρομής θα φροντίσει το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Σημεία ανεφοδιασμού θα υπάρχουν στα 5ο και 10ο χιλιόμετρο. Ενδιάμεση ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνει στο 10 km. Έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους ΑΝΔΡΕΣ και στις 3 πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο ενώ το ηλεκτρονικό Δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν την επομένη του αγώνα να το κατεβάσουν από την Ιστοσελίδα του αγώνα: https://sites.google.com/view/agonasargolikoukolpou/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνας Δρόμου Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο