Παλαμηδείος Άθλος – Nafplio Castle Run 2021

Ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα – Νέες αποστάσεις

Share
Παλαμηδείος Άθλος - Nafplio Castle Run 2021

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα «Παλαμηδείος Άθλος – Nafplio Castle Run 2021» που φέτος περιλαμβάνει και απόσταση Ημιμαραθώνιου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Παλαμηδείος Άθλος – Nafplio Castle Run 2021» – Ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής

«Η ημερομηνία διοργάνωσης των εκδηλώσεων του «Παλαμηδείου Άθλου», ορίστηκε για τις 27 & 28 Νοεμβρίου 2021. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 199 επέτειο της άλωσης του κάστρου του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει το Σάββατο 27/11/21 την ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ και την Κυριακή 28/11/21 την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑτης αγωνιστικής ανόδου του κάστρου αλλά και τις άλλες διαδρομές του δρόμου των 10χλμ. και των 5χλμ.και για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος δρόμου.

Παλαμηδείος Άθλος - Nafplio Castle Run 2021 λαμπαδηδρομεία

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Στον δικτυακό τόπο: https://www.nafpliocastlerun.gr/ οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη Διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις ενώ έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα με πληροφορίες για τους επισκέπτες του Ναυπλίου, δρομείς και συνοδούς.

Δείτε το απολογιστικό βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης του «Παλαμηδείου Άθλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
IRONMAN 70.3 Greece 2022
Στην Βουλιαγμένη θα πραγματοποιηθεί ο φετινός αγώνας
Corfu Mountain Trail 2022
Αγώνες βουνού στην Κέρκυρα
Tama-Run 2022
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top