Corfu Mountain Trail 2021

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Corfu Mountain Trail 2021 στην Κέρκυρα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνες δρόμου αστικού πεδίου «urbantrail», που θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 16.00, στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, του Τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλαμβάνει επιλεγμένες διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό ιστό της παλιάς πόλης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών μας συλλόγων και φορέων.

Οι εγγραφές για τους αγώνες δρόμου αστικού πεδίου «urban trail» πραγματοποιούνται ήδη ηλεκτρονικά στη σελίδα: www.corfumountaintrail.com, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – Παιδικός Καρκίνος «ΦΛΟΓΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run For Autism Rethymno 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο