8ο Poikilo Rocky Mountain

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα

Share

Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 8ο Poikilo Rocky Mountain που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Η προκήρυξη του 8ου Poikilo Rocky Mountain

Η πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου θα βρει τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους. Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος οι Οδυσσέας, η Περιφέρεια Αττικής και ο δήμος Πετρούπολης διοργανώνουν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, το 8ο Poikilo Rocky Mountain. Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων.

Η πανδημία δεν επέτρεψε τρεις φορές να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση αλλά τώρα ήρθε η ώρα να «πάρουμε τη ζωή μας πίσω» και να τρέξουμε στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους δοκιμάζοντας την αντοχή μας σε έναν αγώνα καταξιωμένο για τις διαδρομές και την ποιότητα του.

Με την ολοκλήρωση της επιστροφής των χρημάτων των ατομικών και ομαδικών συνδρομών του Poikilo Rocky Mountain 2020, για όσους επέλεξαν να ακυρώσουν την εγγραφή τους, αποφασίστηκε η έναρξη των εγγραφών για τις διαθέσιμες θέσεις που απομένουν μετά την μεταφορά των συμμετοχών του Poikilo Rocky Mountain 2020 στη Διοργάνωση του 2021.

Στη φετινή διοργάνωση ο «Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» έχει ισχυρό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Η πλούσια εμπειρία και τεχνική κατάρτιση του Συλλόγου στο σχεδιασμό αθλητικών events και η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής δίνουν ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Το 8ο Poikilo Rocky Mountain είναι ένας γνήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος με τρεις διαδρομές, 22,5km, 8km και 4km.Το αγκάλιασμα του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα στο διοργανωτή σύλλογο να παρέχει για φέτος ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή των αθλητών μόνο στις δύο μικρές διαδρομές: το Poikilo UpDown 8km και το Poikilo Fun 4km (για περιορισμένο αριθμό θέσεων).

Εγγραφές για το 8ο Poikilo Rocky Mountain

Για τις διαθέσιμες θέσεις, οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.pdsodysseas.gr όπου βρίσκεται και η προκήρυξη και οι πληροφορίες του αγώνα, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου έως και Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.

H διοργανωτές αναλαμβάνουν την ευθύνη για διοργάνωση σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

Ευχαριστούμε όσους αθλητές/τριες, κράτησαν ενεργή της συμμετοχή τους μετά τις τρεις προηγούμενες ακυρώσεις του αγώνα, δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη στην διοργάνωση. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στο Poikilo Rocky Mountain για τη ζωή που αξίζουμε, για την αξία της άθλησης και της συμμετοχής.

Πληροφορίες

Email: [email protected]

Τηλ: 6970402917

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ο Kallithea Night Run
Ο νυχτερινός αγώνας της Καλλιθέας
RUN TOGETHER Athens 2022
Επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2022
Greece Race for the Cure 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο