Poikilo Night Trail 2021

Όλες οι πληροφορίες για τη συμμετοχή σας

Share

Το Σάββατο 3 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Poikilo Night Trail 2021 που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες νυχτερινού τρεξίματος 5 & 10χλμ. και έναν αγώνας 25χλμ. νυχτερινής ποδηλασίας. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Έχει γίνει θεσμός και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Αττική. Συνδυάζοντας τρέξιμο, ποδήλατο, διασκέδαση και έναστρο ουρανό, και την ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου, το Poikilo Night Trail συμπληρώνει φέτος οκτώ χρόνια και σηματοδοτεί την επανεκκίνηση του ποδηλατο-δρομικού κινήματος μετά την πανδημία του covid-19.

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το 8ο Poikilo Night Trail στις 3 Ιουλίου 2021, στο Ποικίλο Όρος. Το event περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος(MTR) 5 χιλιομέτρων για αρχάριους δρομείς και περιπατητές και (MTR) 10 χιλιομέτρων για δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων. Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ σε μια από τις τρεις διαδρομές καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 30 λεπτών.

Αρχικά θα ξεκινήσουν οι ποδηλάτες και στη συνέχεια θ΄ ακολουθήσουν οι δρομείς και οι περιπατητές. Και οι τρεις αγώνες θα κινηθούν σε δασικούς δρόμους και θα περάσουν και από μονοπάτια (μήκος μονοπατιών 2500 μέτρα περίπου για το ποδήλατο και 600 μέτρα περίπου για το τρέξιμο.). Οι τρεις αγώνες θα κινηθούν σε διαφορετικές διαδρομές και θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας στο μέσο κάθε διαδρομής. Στον χώρο της εκκίνησης καθώς και σε επιλεγμένα σημεία των διαδρομών θα υπάρχει ομάδα εθελοντών διασωστών, ιατρός και ασθενοφόρο. Η σηματοδότηση θα γίνει με φωσφορίζοντα μέσα και ειδικά αντανακλαστικά από την 3M, την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της σήμανσης .

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, www.pdsodysseas.gr,συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα(διαδρομή) αφορά η δήλωση. Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021  μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής εντός 2 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ για τον κάθε αγώνα. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες τις Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της ΓΓΑ θα υπάρχει όριο 300 αθλητών για κάθε διαδρομή. Ο αριθμός μπορεί να αλλάξει ανάλογα τις αποφάσεις της Πολιτείας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Χώρος εκδηλώσεων: 5ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης στην πλατεία 8ης Μάρτη (τέρμα Ελαιών, Κερασόβου & Αγίου Πολυκάρπου ) έναντι  Άλσος Αγίου Δημητρίου. H διοργανωτές αναλαμβάνουν  την ευθύνη για την οργάνωση του event σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.pdsodysseas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο