SNF Nostos Run 2021

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής

Share
SNF Nostos Run 2021

Ο αγώνας SNF Nostos Run, μια από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις του φεστιβάλ SNF Nostos έρχεται στις 25 Αυγούστου, 2021. Φέτος επιστρέφει δυναμικά δίνοντας τη δυνατότητα σε δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο να τρέξουν παρέα και να ξυπνήσουν το μουδιασμένο από την καραντίνα σώμα τους.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τόσο στη φυσική του εκδοχή όσο και διαδικτυακά.

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εγγραφές για το SNF Nostos Run ανοίγουν στις 23 Ιουνίου, 2021.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες όπως και στα www.SNFNostos.org και www.SNF.org.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το SNF Nostos πατήστε εδώ.

Τι έγινε στον περσινό αγώνα;

Το 2020, ο αγώνας SNF Run προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες, έγινε virtual και κάλεσε δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, να τρέξουν 5 χιλιόμετρα όπου και όπως ήθελαν, σε ένα διάστημα 7 ημερών (15-21 Ιουνίου), για να ενισχύσουν οικονομικά 81 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα. Οι αποστάσεις τηρήθηκαν αλλά διανύθηκαν ακόμα μεγαλύτερες σε πολλές και διαφορετικές περιοχές σε έναν αγώνα από μακριά, αλλά πάντα από κοινού και για καλό σκοπό!

Σχεδόν 900 δρομείς έγιναν μια μεγάλη διαδικτυακή παρέα που την ένωσε η χαρά και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα. Δρομείς από την Αθήνα, τη Λευκάδα, τον Έβρο και τα Χανιά, μέχρι και το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη˙ με το hashtag #SNFRun έδωσαν ο ένας τη σκυτάλη στον άλλον, προτρέποντας τη συμμετοχή για καλό σκοπό, καταφέρνοντας–με την προαιρετική συνεισφορά τους- να συγκεντρώσουν γύρω στα 7000€, τα οποία τριπλασιάστηκαν με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ ώστε να διατεθούν στα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας.

Το βράδυ της Ολυμπιακής Ημέρας, στις 23 Ιουνίου, μεταδόθηκε το online event του Virtual SNF Run όπου γιορτάστηκαν τα αποτελέσματα με την προβολή των καλύτερων στιγμιότυπων του αγώνα από φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν οι δρομείς.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Syros Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
16ο Greece Race for the Cure®
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Karpathos Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο