3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα

Share

Η διοργάνωση του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Με την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου η υγειονομική κατάσταση της χώρας θα επιτρέψει την άρση των σχετικών περιορισμών, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» 5 χιλιομέτρων στις 26 Ιουνίου 2021, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων. Εκκίνηση και τερματισμός θα είναι εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5 χλμ.:                                                    
26 Ιουνίου 2021 και ώρα 21:00 μ.μ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1.700 μέτρων  
26 Ιουνίου 2021 και ώρα 22:00 μ.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 Χιλιόμετρα

ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ (Εκκίνηση από το άγαλμα της Αθηνάς, πέρασμα από τον Αγ. Χαράλαμπο, τους Αγ. Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά στο μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι, αριστερά στο άγαλμα του Κωνσταντίνου, πρώτη στροφή δεξιά και έξοδος στο σημείο εκκίνησης).

Η διαδρομή αποτελείται από 3 στροφές.

Στην ίδια διαδρομή καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής (και όποιοι άλλοι επιθυμούν) να περπατήσουν ένα γύρο, δηλαδή 1,7 χιλιόμετρα, να γεμίσουν και να χαρούν το ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε να καταχωρείτε τις αιτήσεις συμμετοχής σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 21/6/2021 22:00. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται νέες συμμετοχές.

Κατεβάστε παρακάτω την πλήρη προκήρυξη με τους χάρτες.

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Νυχτερινές διαδρομές 2021 - Χορηγοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο