Virtual run: Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!

Συμμετέχουμε στηρίζοντας τους αθλητές της Κύπρου

Share

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), στην προσπάθεια της να δημιουργήσει στο κοινό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου Γ΄ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο, και παράλληλα να ωθήσει τον κόσμο να αθληθεί, ετοίμασε το πρόγραμμα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!».

Στόχος του προγράμματος, είναι για όλο το μήνα Απρίλιο, ο απλός κόσμος να καλύψει συλλογικά 9251 χιλιόμετρα (πρόκειται για συμβολικό νούμερο, που αντιστοιχεί στα τετραγωνικά χιλιόμετρα του νησιού μας), στηρίζοντας έτσι τους αθλητές μας στην προσπάθεια που θα κάνουν τον Ιούνιο.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην καθημερινότητα και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Μαΐου και θα συμπεριλαμβάνει αγώνες δρόμου αποστάσεων 10 χλμ. και 5 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 28 Απριλίου, ενώ μέχρι την Κυριακή 2 Μαίου μπορείς να ανεβάζεις τον χρόνο σου.

Την υλοποίηση του αγώνα έχει αναλάβει η All About Running.

Πως θα λάβω μέρος;

1) Εγγραφή Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας και κάντε αναζήτηση τον Virtual αγώνα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας»

Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής
  • Πακέτο αναμνηστικών με αποστολή στο σπίτι σας

Κόστος: 15 ευρώ

2) BIB Email

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και την πληρωμή, θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας!

Η πρώτη αποστολή email θα γίνει τη Δευτέρα 5 Απριλίου (για όσους έχουν ολοκληρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή την εγγραφή τους και μετά καθημερινά μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών.

3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει να διανύσετε οπουδήποτε στιγμή από τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Μαΐου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου.

Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξεις όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 2 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Virtual Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές.

Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα. Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!

5) Take a Selfie και Nominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!

Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.

Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος.

Χρησιμοποίησε το #TrexoumeMazi, #etch2021, #limassol2021 και το #TeamCyprus και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Avlonas Trail 2023
Δείτε περισσότερα
4ος Ημιμαραθώνιος στα μυστικά του Βάλτου - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Δυναμική παρουσία από τις ομάδες σκυταλοδρομίας
Νέο ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και στον αγώνα σκυταλοδρομίας στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ανάγκασαν πολλούς δρομείς να μην λάβουν μέρος, συνολικά όμως 45 ομάδες βρέθηκαν στον Αγ. Κοσμά κι έτσι 90 δρομείς “μοιράστηκαν” την απόσταση των 20 χλμ. Δείτε τα ανανεωμένα αποτελέσματα των ομάδων σκυταλοδρομίας με τα πλήρη “περάσματα” και των δύο δρομέων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο