Greece Race for the Cure 2021

Save the date: 1-3 Οκτωβρίου 2021 ο αγώνας

Share

H διοργάνωση του Greece Race for the Cure, του αγώνα που διοργανώνει επιτυχημένα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, μας ενημερώνει για την ημερομηνία διεξαγωγής της φετινής έκδοσης. Save the date!
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Παρά τις ιδιαιτερότητες της εποχής και τα δεδομένα που καθημερινά αλλάζουν, είμαστε σίγουρες για ένα πράγμα: πως ο αγώνας μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται.

Το Greece Race for the Cure®, αγώνας δρόμου και συμβολικός περίπατος που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, ήδη προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1 έως 3 Οκτωβρίου 2021.

Ας μην ξεχνάμε πως μέσα από το Greece Race for the Cure® χρηματοδοτούνται προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου “Άλμα Ζωής” για την υποστήριξη ασθενών και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού όλο τον χρόνο.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει συνδυασμό διαδικτυακών δράσεων, παρουσία στο Ζάππειο και παράλληλες δράσεις σε όλη την Ελλάδα, ώστε το μήνυμά μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού να φτάσει παντού.

Περισσότερες πληροφορίες και νέα για τη διοργάνωση: greecerace.gr»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο