2ος Atromitos Ultra 2021 – Ακύρωση

Νέα ημερομηνία για τη διοργάνωση

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί για το 2021.
Για να δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης και τι μπορείτε να κάνετε αν έχετε εγγραφεί πατήστε εδώ.

Ο αγώνας υπεραπόστασης Atromitos Ultra 2021 θα διεξαχθεί στις 10 & 11 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 50 χλμ, 12 ωρών και 24 ωρών. Δείτε την ανακοίνωση και την προκήρυξη της διοργάνωσης:

«H ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου ATROMITOS ULTRA στις 10-11 Απριλίου 2021 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

H δήλωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα: “Το 2020 έγινε το πρώτο βήμα. Μήνες τώρα η περσινή διοργάνωση του Atromitos Ultra αναλύεται και επανασχεδιάζεται. Συμβουλές, ελλείψεις, οράματα και επιλογές καταγράφηκαν και αναπόφευκτα συνέθεσαν τα δομικά υλικά της επόμενης διοργάνωσης. Αν και τα προβλήματα λόγω της πανδημίας του COVID19 μουδιάζουν την κοινωνία μας και πλήττουν το σύνολο των αθλητικών διοργανώσεων, η ομάδα του Atromitos Ultra ανυπομονεί να πράξει αυτό το οποίο υποσχέθηκε με το πέρας της περσινής διοργάνωσης. Να συνεχίσει και να εξελίξει αυτό το οποίο μαζί ξεκινήσαμε. Έτσι, με αισιοδοξία και μαχητικότητα σας περιμένουμε το διήμερο 10-11 Απριλίου 2021 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά να αγωνιστούμε και να εξερευνήσουμε τα όρια μας. Μείνετε συντονισμένοι!”

Ο ATROMITOS ULTRA πρόκειται για έναν αγώνα υπεραποστάσεων και παρέχει τη δυνατότητα σε δρομείς να αγωνιστούν σε 3 αγωνίσματα: 50 χλμ, 12 ώρες και 24 ώρες. Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε ελεγχόμενο και σταθερό περιβάλλον με αποτέλεσμα την δυνατότητα για άμεση και απρόσκοπτη προβολή των χορηγών.

Το κύριο αγώνισμα σε αυτή την διοργάνωση είναι αυτό των 24 ωρών τρεξίματος με σκοπό την διάνυση της μεγαλύτερης δυνατής απόστασης σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μια δοκιμασία με στόχο την δρομική επιβίωση του αθλητή, ο οποίος καλείται να ανταπεξέλθει σε αναρίθμητες σωματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Οι δρομείς που συμμετέχουν σε αγώνες υπεραποστάσεων χαρακτηρίζονται από δύναμη, επιμονή, αυτοπειθαρχία και συνέπεια.

Tην προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να την δείτε εδώ

ή να την κατεβάσετε παρακάτω

Διαδρομές αγώνων

Ο Atromitos Ultra σε συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση Pi3, παροτρύνει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν φιλικές με το περιβάλλον συνήθειες, όπως το να χρησιμοποιούν δικά τους παγούρια στους αγώνες με σκοπό την μείωσης της χρήσης πλαστικού.

Στόχος του ATROMITOS ULTRA, είναι να δημιουργήσει έναν αγώνα με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με σεβασμό προς τον τόπο που θα διεξαχθεί ο αγώνας που αποτελεί μέρος του Εθνικού Πάρκου Σχινιά.

H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με βάση το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σεβόμενη τις συνθήκες της πανδημίας COVID-19.

Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης του Αγώνα λόγω έκτακτων μέτρων ή περιορισμών από πλευράς πολιτείας, οι αθλητές θα έχουν δικαίωμα είτε να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στη μελλοντική διεξαγωγή του Atromitos Ultra είτε να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους αφαιρουμένης της τραπεζικής προμήθειας (2€).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-ultra

Facebook: AtromitosUltra
Instagram: atromitos_ultra_

Πάρτε μία γεύση από την περσινή διοργάνωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ διοργανώνει τρεις αγώνες τον χρόνο. Οι αγώνες αφορούν στα αθλήματα της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, στους δρομικούς και ορεινούς αγώνες τρεξίματος και στους αγώνες τρεξίματος υπεραποστάσεων. Ενδεικτικά αναφέρεται, ο επιτυχημένος αγώνας Atromitos Race στην Σίφνο που εχει διοργανωθεί για 3 συνεχόμενες χρονιές (2018, 2019 και 2020). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://www.fearlessevents.gr/el/ .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο