2ος Μαινάλιος Δρόμος

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 2ος Μαινάλιος Δρόμος. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο  Σύλλογος  Αραχαμιτιωτών  «Η  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ  ΤΟΥ  ΣΩΤΗΡΟΣ», το   Φινλανδικό  Ινστιτούτο  Αθηνών,  ο  Σύνδεσμος  Αραχαμιταίων  Αθήνας, ο Σύνδεσμος  Ασσεατών  Αθήνας, ο  Σύλλογος  Φιλοπρόοδων  Ασσέας υπό  την  αιγίδα  του  Δήμου  Τρίπολης  προκηρύσσουν  τον  αγώνα  τρεξίματος

«2ΟΣ    ΜΑΙΝΑΛΙΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:   Κυριακή   18-10-2020

ΤΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Μεταμόρφωση  Αραχαμιτών  Αρκαδίας

  • Δρόμος  14 χλμ.     ΕΚΚΙΝΗΣΗ:   9:30 πμ.     Μεταμόρφωση  Σωτήρος.

Ι.     Η διαδρομή του αγώνα είναι 14 χιλιόμετρα, κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείται από ασφάλτινο δρόμο. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά μήκος της διαδρομής, Σε συγκεκριμένα σημεία  θα  υπάρχουν κόκκινες κορδέλες  σήμανσης.

ΙΙ.     Κατηγορίες αθλητών:
Άνδρες:    Γενική,  18 – 39,  40 – 59,  60 ετών και άνω.
Γυναίκες:  Γενική,  18 – 39, 40  και  άνω.

ΙΙΙ.   Έπαθλα: Στον αγώνα θα λάβουν κύπελλο και  τιμητικό μετάλλιο οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στην γενική κατηγορία και τιμητικό κύπελλο σε όλες τις κατηγορίες. Επίσης θα δοθεί σε όλους αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο του αγώνα.

ΙV.  Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που τους επιτρέπουν την συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες δρόμου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δική τους ευθύνη.

V.   Υδροδοσία: Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας πάνω στην διαδρομή (ανά 3 χιλιόμετρα και  ένας  σταθμός).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σταθμοί υδροδοσίας είναι και ταυτόχρονα σημεία ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να  έχουν  σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε  να  καταγράφονται.

VI.  Χρονικό όριο: Ο αγώνας  έχει χρονικό όριο καταγραφής επίδοσης τις 2 ώρες (μέχρι τις 11:30 πμ).

VII.  Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων: Οι αθλητές θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα αποδυτήρια του γηπέδου (σημείο εκκίνησης – τερματισμού). Τα προσωπικά αντικείμενα θα πρέπει να βρίσκονται σε καλά κλεισμένες τσάντες και δεν πρέπει να περιέχουν χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

  • Γραμματεία: Η γραμματεία των  αγώνων θα λειτουργήσει για την παραλαβή των αριθμών του αγώνα το Σάββατο 17-10-2020   από τις 18:00 έως 20:00 στην Μεταμόρφωση  Σωτήρος ενώ την Κυριακή 18-10-2020  στο ίδιο σημείο (σημείο εκκίνησης  και  τερματισμού)  από  τις  8:00 π.μ.  έως  10:00 π.μ.

5)    Δηλώσεις Συμμετοχής (ατομικές): Συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την  Τρίτη  13-10-2020  ΜΟΝΟ  ηλεκτρονικά  στην  διεύθυνση    

6)   Ασφάλεια δρομέων: Οι  συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει  να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνηση τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθειά  τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπεράσουν ώστε να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και οι Εθελοντές – Διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή, από τους αθλητές που θα αντιληφθούν  τέτοιο  περιστατικό.

7)    Ιατρική Εξέταση: Με  την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, οι αθλητές ή οι κηδεμόνες των  ανηλίκων  και  γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνουν  ότι: Γνωρίζω πως οι αγώνες – δραστηριότητες που λαμβάνω μέρος μπορεί να  επιφέρουν κινδύνους για την σωματική και  πνευματική μου ακεραιότητα. Με την παρούσα δήλωση, δηλώνω ότι έχω προβεί στις  απαραίτητες  ιατρικές εξετάσεις και  έχω κάνει  τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο για την καλή μου υγεία και φυσική μου κατάσταση που απαιτείται για τη δοκιμασία του/των  αγωνίσματος/των. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τα απαιτούμενα πεδία με τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και να δεχθεί  τους όρους  συμμετοχής στον αγώνα.

8)   Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του αγώναόπως και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που  αφορά τον αγώνα και την τοποθεσία  που θα τελεστεί αυτός.

10.  Γενικές  διατάξεις:

  • Οι αγωνιζόμενοι θα φέρουν τον αριθμό στο στήθος και όχι στην πλάτη, για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών.
  • Οι δρομείς που δεν θα περάσουν μέσα από τη αψίδα τερματισμού, δεν θα συμπεριλαμβάνονται  στα  αποτελέσματα.
  • Εκπρόσωπος προπονητές, αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται να μη συγκεντρώνονται στο χώρο της γραμματείας κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.
  • Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί  του   Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  2020.
  • Στους  αγώνες,  ότι  δεν  προβλέπεται  από  την  προκήρυξη,  θα  ρυθμίζεται  από  τους  Τεχνικούς  Υπεύθυνους  και  τον  Αλιτάρχη  των  αγώνων,  σύμφωνα  με  τους  κανονισμούς  2020.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20ος Μινωικός άθλος
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Navarino Challenge 2022
Κορυφαία ονόματα του αθλητισμού επιστρέφουν για τα 10 χρόνια του αγώνα
Run Greece 2022 – Ιωάννινα
Ο τελευταίος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο