3oς Ημιμαραθώνιος Βορ. Κυνουρίας «Ο Ταναός» – Ακύρωση

Αγώνες στη Βόρεια Κυνουρία

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
Αγαπητοί φίλοι δρομείς!
Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο 3ος ΤΑΝΑΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ και ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!
Όσοι έχετε στείλει την συνδρομή σας για το πούλμαν στείλτε μας ένα email στο [email protected], προκειμένου να σας στείλουμε πίσω την απόδειξη!
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ!~
Σας ζητάμε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!

Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 3oς Ημιμαραθώνιος Βορ. Κυνουρίας «Ο Ταναός». Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,
Η τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, με την αρωγή των τοπικών φορέων και των επαγγελματιών της Κοινότητας
Και με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου των Σπαρτιατών Δρομέων ως τεχνικών συμβούλων του αγώνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ 3ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
΄΄Ο ΤΑΝΑΟΣ΄΄

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 26/07/2020
Αφετηρία – τερματισμός: Αγ.Πέτρος Αρκαδίας
Απόστασεις αγώνων:21 χλμ.(Ημιμαραθώνιος) και αγώνας 6χλμ.

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25 – 26/7/2020 , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ

Κατηγορίες αγώνων

  • Αγώνας 21,3 χλμ. ΄΄3ος ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΡ. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Ο ΤΑΝΑΟΣ΄΄, που ξεκινάει από τον Άγιο Πέτρο, και ακολουθει την διαδρομή, Καστρί – Ωριά – Έλατος – Αγ. Πέτρος ΟΛΟΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
  • Αγώνας 6χλμ. πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος Άγιου Πέτρου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ημιμαραθώνιος Βόρειας Κυνουρίας ΄΄Ο ΤΑΝΑΟΣ΄΄

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 ακριβώς στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα το αργότερο πριν την εκκίνηση στην αφετηρία για τη παραλαβή των αριθμών  και των chip χρονομέτρησης. Ο αγώνας είναι κυκλικός ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, απίστευτου κάλλους, με πολύ μικρή κίνηση οχημάτων. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγώνας είναι Αγ. Πέτρος – Καστρί – Ωριά – Έλατος, και είναι σχεδόν 21χλμ. πράγμα που τον εντάσσει στην κατηγορία των Ημιμαραθωνίων! Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι και οι 3 πρώτες της γενικής κατάταξης ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Στους άνδρες: 18-35, 36-49, 50-59, 60+
Στις γυναίκες: 18-45, 45 +

  • Χρονικό όριο του αγώνα: Ορίζονται οι 3 ώρες(μέχρι τις 12.30).
  • Σταθμοί ανεφοδιασμού: Περίπου ανά 3 χλμ.
  • Δικαίωμα συμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 17 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 17 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

  • Έπαθλα – αναμνηστικά: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δωθεί αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο, ενώ θα δωθεί και δωρεάν αναμνηστικό βαμβακερό μπλουζάκι, με το λογότυπο του αγώνα
  • Κόστος συμμετοχής:

Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

 μέχρι και την Τετάρτη 22/7! Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα δωθούν την ημερα του αγώνα

Αγώνας 6χλμ. ΄΄ΠΛΗΡΗΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ΄΄

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθεί και ένας δεύτερος μικρότερος αγώνας 6 χλμ. με κοινή εκκίνηση και τερματισμό – αυτόν στην κεντρική πλατεία του Άγιου Πέτρου! Ο μικρότερος αγώνας θα ξεκινήσει στις  09.45 το πρωί μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου αγώνα, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός στην εκκίνηση του αγώνα! Ο εν λόγω αγώνας θα πορευτεί, μέχρι το 2,5ο χλμ. επί της ασφάλτινης οδού Άγιου Πέτρου – Καστρίου, όπου εκεί θα στρίψει δεξιά, μέσα σε χωματόδρομο, και θα διανύσει μία περιοχή απίστευτου κάλλους, ανάμεσα σε κερασιές, και άλλα δέντρα, με μοναδική θέα από ψηλά, το χωριό του Άγιου Πέτρου, στον οποίο και θα εισέλθετε από παράπλευρο – της κεντρικής αρτηρίας – παράπλευρο δρόμο! Τα υπόλοιπα 3,5χλμ. διεξάγονται σε χωμάτινο δρόμο, που δεν απαιτεί κάποιο κάποια ειδική τεχνική

  • Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι και οι 3 πρώτες της γενικής κατάταξης. Όλοι οι δρομείς θα πάρουν ενδεικτικό μετάλλιο συμμετοχής.
  • Σταθμοί ανεφοδιασμού:
  • 2,5o χλμ. με νερό
  • Τερματισμός
  • Δικαίωμα συμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 13 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

  • Κόστος συμμετοχής:

Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

Για Δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

μέχρι και την Τετάρτη 22/7! Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα δωθούν την ημερα του αγώνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Όλοι οι αθλητές τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και για κάθε τυχόν τραυματισμό τους που ενδεχομένως θα τους συμβεί η διοργάνωση δεν ευθύνεται και παραιτούνται από οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης. Επίσης θα πρέπει πρόσφατα να έχουν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και έχουν λάβει την σχετική άδεια από τους γιατρούς ότι μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνα τρεξίματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανάρτηση σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα γίνουν μετά την λήξη των αγώνων, περίπου στις 12.30, επάνω στην Κεντρική Πλατεία του Αγ. Πέτρου, και αφού λήξει και ο Ημιμαραθώνιος αγώνας!

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Θα υπάρξει γιατρός και ασθενοφόρο

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (πλην ακραίων καιρικών φαινομένων). Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, σε περίπτωση αναβολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα μέσω του τύπου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για όλα τα αθλήματα πατήστε εδώ.

μέχρι και την Τετάρτη  22/7! Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα δωθούν την ημερα του αγώνα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:

Θα υπάρξει αυθημερόν εκδρομή από την Αθήνα! Η εκδρομή θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα(Μεταξουργείο) στις 5.30 το πρωί, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY! Η επιστροφή θα γίνει περίπου στις 15.00 από τον Αγ. Πέτρο και μετά το πέρας των εκδηλώσεων! Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή παρακαλούμε στείλτε μαιλ στο [email protected], προκειμένου την δήλωσή σας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ! To κόστος της εκδρομής ορίζεται στα 15,00 ευρώ, και θα πρέπει στο καταθετήριο να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και την αιτιολογια ΄΄ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑΝΑΟΥ ΔΡΟΜΟΥ΄΄!Προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας στην εκδρομή θα πρέπει να καταθέσετε το εν λόγω ποσό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στον Αριθμό λογαριασμού 50 7306 3798 547 ΙΒΑΝ: GR0801 7207 3000 5073 0637 98 547(ονοματεπώνυμο δικαιούχου ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)!To εν λόγω ποσό καλείστε να το καταθέσετε μέχρι την Τετάρτη 22/7/2020!

ΠΡΟΣΟΧΗ: H EΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ 35 ΑΤΟΜΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ 65% ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ!Για αυτόν τον λόγο είναι και σχετικά αυξημένη η τιμή της μετακίνησης σας με πούλμαν!

Για πληροφορίες (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ) που αφορούν στον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής email και τηλέφωνα:

Γορανίτης Παυλος email: [email protected] ή στο 6936853165 ή στο 6955985506ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: H γραμματεία των αγώνων, θα λειτουργήσει την ημέρα των αγώνων στις 08.00 το πρωί, όπου θα μπορείτε να προσέλθετε προκειμένου να λάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ χρονομέτρησης!

Κατεβάστε παρακάτω την πλήρη προκήρυξη με το πρωτόκολλο του αγώνα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Amorgos Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2ο Γίδι των Μεθάνων
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο