Sifnos Run 2020 – Aναβολή

Αγώνες 5 και 10χλμ. στη Σίφνο

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί. Αναμένεται νέα ημερομηνία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
Η Οργανωτική Επιτροπή του SIFNOS RUN, με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους χορηγούς, δρομείς, εθελοντές του αγώνα, αλλά και με ευθύνη απέναντι στη δημόσια υγεία και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19, αποφάσισε την αναβολή του SIFNOS
RUN 2020.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη έως τώρα υποστήριξή σας, την άριστη διάθεση συνεργασίας σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Ευχόμαστε σε όλους σας καλή δύναμη και Υγεία και ευελπιστούμε τόσο η εταιρεία σας όσο και οι οικογένειές σας να βγείτε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση.
Παράλληλα, η Aegean Speed Lines ενημερώνει ότι όσοι συμμετέχοντες στο Sifnos Run 2020 έχουν ήδη εκδώσει τα εισιτήριά τους, θα μπορούν είτε:
να τα μετατρέψουν σε ανοικτής ημερομηνίας και να τα χρησιμοποιήσουν σε άλλο ταξίδι (για ιδιωτική χρήση) καταβάλλοντας τη διαφορά για τον ακέραιο ναύλο του νέου δρομολογίου. Σημειωτέον ότι τα ανοιχτά εισιτήρια μπορούν να αντικατασταθούν μέσα σε ένα χρόνο από την αρχική ημερομηνία έκδοσής τους, ενώ το ίδιο το ταξίδι μπορεί να είναι και μετά τον ένα χρόνο, είτε να τα ακυρώσουν 100%.
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις η ενημέρωση για τον τρόπο διαχείρισης των εισιτηρίων τους θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του ταξιδιού τους, είτε μέσω email στο [email protected] , είτε στο τηλέφωνο 210-9690950″.

Ο Δήμος Σίφνου και το Sifnos House διοργανώνουν τον 4ο Αγώνα Δρόμου στη Σίφνο με την ονομασία “Sifnos Run“.

Οι αγώνες έχουν τη Διεθνή Πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου IAAF. Πιστοποίηση για τα 5kmΠιστοποίηση για τα 10km Ο Αγώνας είναι μέρος των διοργανώσεων που συμμετέχει η “MARATHON TEAM GREECE by MARIA POLYZOU” σε συνεργασία με το “Όραμα Ελπίδας”.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 3 Μαϊου 2020 και ώρα έναρξης 10:00 πμ.

Εκκίνηση και Τερματισμός:

Το λιμεναρχείο Σίφνου στις Καμάρες.

Αγώνες:

Θα διεξαχθούν τρεις αγώνες: ένας με απόσταση 10 χλμ, ένας με απόσταση 5 χλμ καθώς και παιδικός (έως 12 ετών) αγώνας 1.000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο website www.sifnosrun.gr από Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και Παρασκευή 24 Απριλίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

– στα 5 χλμ όλοι οι δρομείς άνω των 12 ετών

– στα 10 χλμ όλοι οι δρομείς άνω των 15 ετών

– στον παιδικό αγώνα τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών.

Για τους συμμετέχοντες έως 17 ετών απαιτείται υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους.

Αντίτιμο συμμετοχής:

10€ για τον αγώνα 10 και 5 χιλιομέτρων.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

Παράδοση Αριθμών & chip χρονομέτρησης:

Η παράδοση των αριθμών (bib number) θα γίνει στη Σίφνο μία ημέρα πριν τον αγώνα καθώς και την ημέρα διαξαγωγής του Αγώνα. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με την επιβεβαίωση συμμετοχής.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση – Αποτελέσματα:

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα και των Δύο Δρόμων, καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει η εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης  “CHRONOSYSTEMS”  TIMING & SPORT SERVICES”. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τη γραμματεία.

Σταθμοί τροφοδοσίας:

Διαθέσιμοι στα 2.5 χλμ, στα 5 χλμ και στον τερματισμό.

Διακρίσεις – Έπαθλα:

Έπαθλα (μετάλλιο και κύπελλο) απονέμονται στους τρεις (3) πρώτους Άνδρες και τρεις (3) πρώτες Γυναίκες της γενικής κατάταξης ξεχωριστά για τα 5χλμ και 10χλμ.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.sifnosrun.gr

Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων:

Το χρονικό όριο τερματισμού για τα 5 χλμ είναι μία ώρα και για τα 10 χλμ είναι δύο ώρες.

Κατάθεση χρημάτων:

Η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής θα γίνεται στον αριθμό λογαριασμού της εταιρίας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Α.Ε. στην Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ 669/47066172

GR9501106690000066947066172

Προσοχή: Να αναγράφετε οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη στην αιτιολογία.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε αυτομάτως ενημέρωση-επικύρωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.

Ιατρική Εξέταση:

Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

Οι δρομείς αποδέχονται ρητώς και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο, εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Πλαστήριος δρόμος
Δείτε περισσότερα
Tyros Run'24 - George Marneris
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο