2ο Ορεινό Τρέξιμο «Άρκτος Trail» – Αναβολή

Ορεινοί αγώνες στο Αρκοχώρι Νάουσας

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
«Λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνει η χώρα και ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του covid 19 σας ανακοινώνουμε ότι ο αγώνας Άρκτος Trail 2 που ήταν προγραμματισμένος για τις 12 Ιουλίου 2020 αναβάλλεται. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία μέσα στον Ιούλιο. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν με νέα ανακοίνωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με τη διεξαγωγή του 2ου Ορεινού Τρεξίματος «Άρκτος Trail»:

«Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020*, στους πρόποδες του Βερμίου μέσα σε ένα κατάφυτο δάσος από οξιές, δρυς και καστανιές, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Ορεινό τρέξιμο “Άρκτος Trail” στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER του υπομέτρου 19.2 (Πράξεων Δημόσιου χαρακτήρα),  με αφετηρία και τερματισμό το Παραδοσιακό Χωριό Αρκοχώρι, 7χλμ από τη Νάουσα, στα 580 μέτρα υψόμετρο.               

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού, θα διασχίσουν δασικούς δρόμους και μονοπάτια θα περάσουν από το εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία και το χωριό Μαρούσια που δεσπόζει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο από το 1800. Φέτος σας δίνουμε την ευκαιρία να τρέξετε σε ακόμα πιο βελτιωμένες διαδρομές των 11χλμ, 22χλμ και παιδικό 800μ. 

Tο Σαβ/κο που θα διεξαχθεί το trail θα ακολουθήσουν κι άλλες παράλληλες δράσεις.

Μείνετε ενήμεροι στη σελίδα μας στο facebook: Πολιτιστικός Όμιλος Αρκοχωρίου 

 Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθεί αναλυτικά η προκήρυξη».

* Νέα ημερομηνία αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Voio Race Series 2024 - Avgerinos
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run Greece 2024 - Πειραιάς
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο